(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
глянь на символи на доларах
-
Світом правлять недалекоглядні ідіоти. А так хочеться щоб якась таємна розумна масонська.
-
Ну штати які кричали про олігархів. Тільки що офіційно отримали 2х Трамп і маск. Нагадаю спрощено: олігарх це великий бізнес + медіа + вплив на владу або влада.
-
У мене був обмежений вибір бо шукав житло біля роботи, район не подобається зовсім але що поробиш, коли буду купувати то тоді так, треба дуже серйозно обирати
-
нічого не заважає якійсь групі політиків з США получати відкати від корупційних схем в Україні
-
youtu.be/7JqcyiQotrI
-
Вітаю! Я податковий бухгалтер. Звертайтесь в особисті щодо подачі декларації чи консультації.
-
Коли вже Україну зроблять 52 штатом? )
-
в договорі має бути написано ) не знаю, які зазвичай, в мене аеее шось типу 30 баксів за кожний місяць шо лишився, але не більше 360 чи шось таке
-
А ти не знаєш які штрафи зазвичай за дострокове розірвання договору ?
-
Мені тому Укр правда трохи комсомольску правду нагадує з деякими їх розслідуваннями.
-
Вацак норм бабок поднимает, очень много их магазинов по стране появилось
-
А що в США не пиздець в політиці і що ти думаєш тут немає корупції?
-
Я трохи не бачу сенсу в цьому розслідуванні. У всіх прямо не вникав але приклад вацак - це походу кондитерка велика. Багаті люди купили авто. Так з моральної точки зору не ок. Але там немає конкретного звинувачення що це корупційні кошти.
-
Та ні звичайно, але здається, що не так погано все як в нас) ну і взагалі, в США це лоббізм😁
-
сенс зобразити як живуть люди під час війни
-
З орендою легше, так. Купівля взагалі складно бо треба поєднати непоєднувані речі(
-
Але на купівлю взагалі ріетлр має бути найкращий. Як і юрист. Це просто обов'язково
-
Летом уже тяжело в том же майями и ЛА. Про Катар и тп молчу. Учитывая, что в Канаде еще и большинство ресурсов планеты, боюсь, что сюда все ломанутся
-
Говорили, что так будет, типа такие аномалии часть потепления
23 Jan 2023, 01:02
608390/637242
6 minutes ago