(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Не ниже 25) ниже 135 за 1.5 гб😁 с которых обсуждение цен начинали
-
Ну якщо треба то можна чому ні. 2 тв на поверх то 6 шт, робота з дому, дівайси, трошки жеруть камери, але основне то як швидко надходять великі файли.
-
у нас сильно выше. за 300 берут 50+
-
де нижчі? Вище ж он людина написала що 56 за 200мпс
-
Мне там очень некомфортно летом, но подруга вот даже инвестировала и купила дом, они там будут зимой тусить, а летом сдавать
-
Как бы не отобрали мексы 😭
-
наза в США?
-
Трохи вище ціна 56 кад за 1Гб у Ванкувері, хоча що тобі ті порівняння дають хз, назад вже дороги нема😀
-
Нема цін «в Канаді», тут реально район від району відрізняється.
-
тут ультракапитализм)))
-
Мы одновременно не смотрим, но дети и их гости могут занять несколько, да)
-
І 56 за 1 Гб написали також. Не нижчі 35, а нижчі ніж за велику швидкість
-
красиво жить не запретишь
-
Я про тебе говорила. Дякую, сподіваюсь приєднання не буде. Має бути альтернатива на цьому континенті
-
Назад в США для тих хто в Канаді. Чи простіше дочекатися приєднання?
-
Ти ж вже в США😀 чи ти не був в Канаді зовсім
-
Ну так, США корупція частіше проявляється у більш системному вигляді - лобіювання, зловживання владою у великих масштабах, а не у повсякденному житті, тому вона сприймається інакше. Плюс там незалежні суди, інститут репутації etc. В Україні, нажаль, ситуація «позичити у Сірка очі та повернутися в ВР після кидання грошів за хабар через паркан» та реакція суспільства «то є божа роса» це норма
-
Я знаю в UBC є 1.5 чи то 2 роки магістратура, але там треба вмерти, вчитися багато
-
Футуролог Ян Пірсон пророкує: до 2050 року жінки частіше обиратимуть секс-ботів замість чоловіків. Ці роботи не лише виглядатимуть, як люди, а й перевершуватимуть у мистецтві кохання. Інтим у VR стане нормою, а секс між людьми — рідкістю. Тож насолоджуйтесь справжнім, поки є можливість.
-
думаешь, лучше как в сша?
23 Jan 2023, 01:02
608428/639740
16 minutes ago