(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
ну в мене акційна ціна ) і у травні вже буде 2 роки і піднимуть до 70 без таксів ((( Піду до fiberstream чи може телус (35% discount для нашого будинку) А так то у NY наприклад у мати FIOS Verizon 39.99 USD за гігабіт (але теж акціний)
-
У мене склалося враження, цілком можливо що хибне, що в Торонто більшість рієлторів це просто люди які мають доступ до закритої системи де можна забувати перегляд квартири. Може це у нас така рієлторша була, вона про шум чи ще щось не казала нічого, але мені ок було бо нам підходило по локації, площі, ціні буквально кілька комплексів. Купівля це буде серйозно, і я хз як все врахувати, я в Україні враховував лише локацію по відношенню до роботи і то було напряжнєнько)
-
цікаво, а в Канаді дійсно можна так перекидати з одного банку на інший?
-
Ок, в CIBC сказали, що не можна. Лише Interac, Wire transfer, bank draft чи зняти і поклаксти кеш.
-
Ну може воно так і треба при аренді. Я не знаю. При купівлі гарний ріелтор дуже допомагає, від вичитування документів (та проведення research по будинку та планах місцевості - а раптом тут в планах над тобою канатну дорогу провести) до проведення торгів правильно
-
Переграв в death stranding
-
хотя даже в век цифровых технологий не сильно далеко от обезьян ушли, если смотреть глобально
-
мне так нравится, что вынашивание ребенка в его понимании не повседневное занятие и не часть людского быта. мы такие великие и занятые, что вот это точно нужно аутсорсить. 100%
-
ахах, топ порада по інвестиціям
-
и если подумать широко, то размножение это одна из основных функций живых организмов. мы буквально живем для этого. и лишь единицы из миллиардов возможно стоят чего-то большего
-
А я тут рекламувала, доречі, новий Буковель, що Окко будує. Ти глянь там ціни за квадрат у будиночку))
-
подскажите монитор максимально близкий к аймаку?
-
так а який там ROI?) коли ми туди поїдемо кататися?
-
інтрига минула
-
t.me/u_now/149372
-
Таке?
-
Ну пан мабуть хоче монік з норм матрицею щоб так красиво як на маку було
-
Я один не понял вопрос?
-
тогда снять кеш в отделении и положить в другом оптимальнее всего