(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
перестануть дітей хрестити таких)))
-
Це навіть в прямих фінансових затратах виявилося дешевше чим платити сам тікет не рахуючи наслідків для страхової
-
Ну і принцип моє тіло - моє діло, теж порушений. Цікаво на скільки жінки на це будуть погоджуватися
-
Адвокат добився повної відміни тікета
-
Гад блес Амеріка:
-
Противники ж релігійні зазвичай, вони на таку ерісь не поведуться
-
Для противників абортів це вихід, можна було б просто переселити ембріон в такий інкубатор і хай потім собі беруть виховувати
-
Пан любить швидко їздити😀
-
Взагалі адвоката можна було дешевше знайти. Тут є контора така - off the records вони валять масовістю і там навіть за 150 тебе можуть захищати. Але я вирішив що краще найняти місцевого адвоката який знає цей конкретний суд і в якого хороші відгуки
-
370 тікет, 200 адвокат
-
Там доречі по сюжету люди тікали в Канаду за кращим життям
-
Скільки адвокат та скільки тікет?
-
а взагалі не заважали б техніці розивватися а то фертилність і так падає. А якщо ще станеться якась фігня типу вірусу чи дефекту то взагалі жопа буде. Як в Оповіді Служниці.
-
Емм, церкві як і державі потрібні нові люди, одним платити податки іншим пожертви. Не перестануть
-
Для цього вже є роботи від тесли))
-
План такий - на гроші від здачі хатинки в Буковелі їдемо кататися в Альпи
-
А в Індії і Африці зростає
-
Чатжпт: так можна нарешті позбутися цих шкіряних мішків з гівном водою
-
Так, але і насправді там підстава від копів в дусі наших кущових радарів. Є дорога яка спершу має одну смугу а потім розширяється на дві. І коли ти їдеш в протилежному напрямку тобто до звуження то там стоїть знак 60 скільки і має бути на такій дорозі мінімум. А от коли ти тільки заїджаєш на цю дорогу з боку односмугової то там чомусь немає такого знаку хоча повинен був бути. І виходить що по закону ти маєш їхати 50. І вони там стоять в кущах ловлять коли їм нічого більш робити. А ще ж так як ти в одну смугу сидів в тягнучці то тільки розширення - зразу хочеться всіх швиденько обігнати поки вони не розбрелися на все шосе. От так я і попався
-
Ну і церковь для роботів також
23 Jan 2023, 01:02
608480/641462
6 minutes ago