(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Турки плакали що в них зменшується народжуваність
-
www.cardus.ca/research/family/reports/religion-and-fertility-in-canada/
-
Ось це про мінік мені нагадує сцену в Німеччині коли людина на світлофорі на старті по вуха вʼїхала у машину попереду, вийшла, розвела руками жестом «ну що ви хочете» та сказала «Ферарі»🤷🏼♀️😝
-
християни 2.7 я здивований - напевно якраз через країни африки як були колоніховані - християнство проповідоували століттями а от освіту не дуже
-
Та отож і я кажу, що явно покатався швиденько на ті гроші 😝
-
це якесь дослідження 2015 року по світу
-
Судячи з симптомів як раз антибіотик і потрібен. Донька недавно схожим вірусом перехворіла, хоча вона дуже рідко температурить. 5 днів fever spikes, і легше не ставало. На шостий день повезла терміново до лікаря, він послухав, сказав що є хрипи і це бронхіт. Через добу після початку курсу антибіотика стало легше.
-
напенво замість бебібоксів - треба ввести оплату за відвідування будь якої церкви: середній погодинний рейт для регіону а за кожну приведену дитину - 1.5
-
Вагітність має стільки ризиків, а сурогатне материнство теж такий собі варіант. То ж якщо це працюватиме нормально, то чому ні? Заодно це додатковий плюс для фанатів системи 50 на 50 🧐
-
Тільки католики та протестанти спасуть країну
-
спасибо, гляну
-
за умови зо ходять до церкви хоча б раз на місяць
-
А ще вони дуже заінтересовані продати хату подороже, адже комісія рахується від загальної суми. Ще часто працюють в парі з брокером - щоб образу кредита видати.
-
Ти ж в курсі шо аймак це компутер цілий а не просто монітор? )
-
А там проповідують народження дітей чи уникати контрацептивів?
-
www.asus.com/ca-en/displays-desktops/monitors/proart/proart-display-5k-pa27jcv/
-
ASUS ProArt Display 5K
-
) ага. но он дешевле чем студио дисплей (24 дюйма против 27 студио). а lg это какие-то телевизоры по 32
-
Ну здається що дитині краще все ж таки созрівати в мамі а не інкубаторі, вони ж щось чують коли вже на останніх місяцях. Кажуть навіть що діти які народились звичайним шляхом а не кєсаревим вже відрізняються. А якщо вони ще будуть зріти в роботі то будуть як овочі якісь
-
глянул линейку ultra fine, не впечатлила
23 Jan 2023, 01:02
608512/641461
2 minutes ago