(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
У нас такі є maps.app.goo.gl/mFc4aAm81benAoaJ6
-
гайвей це зазвчиай з кількома смугами. Просто звичайні дороги між населеними пунтками
-
Що то за гайвей з однією полосою? :)
-
maps.app.goo.gl/tetCw7tRQbQMq2eM7
-
По типу гайвей без світлофорів?
-
а де взяти сімейного лікаря в Канаді? піти в будь-яку walk-in клінінку і там записатися? чи хтось може порекомендувати свого в Торонто?
-
коли в онтаріо ціни на житло почнуть падати?
-
так і є. та статистика означає, що навіть бездомні люди відчувають себе щасливими в сша, тому й кількість росте
-
*коли зрозумів, що відповідаєш за ціни на житло в Онтаріо
-
В Виннипеге резко континентальный климат. Вокруг степь и никаких гор-морей-океанов-теплых течений.
-
Ага, да да, я теж на ці графіки дивився перед приїздом)
-
Воно якось так
-
Ну в принципі
-
Там є закріплене повідомлення від мене. Користуйтеся 🥹
-
Зателефонуйте в 811, опишіть симптоми і вони підкажуть наступні кроки. Якщо Ви не маєте сімейного, то сходіть в волк ін. Якщо диветк в Торонто, то напишіть мені в особисті, скину хорошу волк ін, яка має одразу при собі клініку і можна до профільного лікаря в той же день потрапити Одужуйте
-
Отак воно правильно
-
Якщо комусь цікаво, Ванкувер, наша клініка приймає ще. www.promismed.ca/
-
Це треба моніторити, останнє, що бачила це коли закриваються волк ін, в них написано, що приймають нових пацієнтів. Чекати точно немає сенсу. Ми спочатку просто записалися і чекали, а потім друзі порадили місце, де набирали і за місяць одобрили
-
Обновив резерв літом. В серпні подався на паспорт з едмонтона. Отримав в листопаді( хоча готовий паспорт був через 3 тижні… довго дип пошта шла)
-
Ти ж в сша ніби)
23 Jan 2023, 01:02
608620/637418
about an hour ago