(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Товариш мій успішно працює в убері. Це неймовірно важко, машини міняє щорічно встає о четвертій ранку... Але він якось зрозумів логіку уберу і дуже часто даю замовлення саме в аеропорт/з аеропорту
-
Апдейт. Є ще червоне. Як на мене червоне смачніше)
-
а лягає коли ?
-
Дякую, так і роблю
-
В березні ринок праці буде йти на спад, краще спробуй знайти роботу прям зараз, тут вище є купу порад як подаватись, не будучі в Канаді
-
Рано. Взагалі, нікому не порадиш такого життя. Але обрання ідея в тому що прогодувати родину з уберу можна
-
Це вже в Калгарі, теж вестжет
-
О, традиційний калгарійський treatment👌
-
Нові справи не всім допомагають, а щоб 2004 допомогла то хіба від ще позаштатний радник єрмака
-
Призначено нового начальника КМВА Тимура Ткаченка, кума чинного голови НАБУ Семена Кривоноса. Тимур Ткаченко - екс-бізнес-партнер колишнього заступника Єрмака та чинного віце-премʼєр-міністра Олексія Кулеби по ТОВ "Аспер Естейт" (ЄДРПОУ 40884190). У декларації за 2018 рік Ткаченко вказував, що користується квартирою дружини Кривоноса (Г. Польшинської) в Києві. Також в деклараціях Семена Кривоноса вказано, що з 1 січня 2018 року в нього в користуванні перебуває Audi Q5 2012 року випуску, власницею якого є дружина Тимура Ткаченка – Ганна Ткаченко. Знову кумівство та лояльність до Єрмака є головним критерієм призначень. Тимур Єрмак і його команда.
-
В Києві у нас новий голова військової адміністрації
-
Oh btw about that
-
Якось вже зовсім незрозуміло, до цього були військові (бо типу військова адміністрація), а тепер якось тишком нишком це вже цивільні політичне призначення🙄. Якщо не потрібні вже військові то нащо множити органи керування містом
-
Клани і касти. Не заважайте панам розважатися.
-
Насправді фізично боляче бачити Канаду після Барселони, Туріна, Страсбурга...(ну останнє то таке, але теж).
-
www.5.ua/suspilstvo/khmelnytski-prokurory-unykly-zvilnen-pislia-skandalu-z-invalidnostiamy-tspk-341660.html
-
Може вже чекати саме там? Реально мучитися заради паспорту це якось сумно. Там можна чекати довше, але роки в приємному середовищі летять, а в неприємному тягнуться. До того ж асимілюєшся
-
Мейк сенс, але дочекаюсь паспорта
-
якщо саме так, то я б складала якийсь план по релокації саме туди. Життя коротке і треба жити там, де жити радісно 🙏
-
Або ремоут на сша ще як варіант
23 Jan 2023, 01:02
608771/639909
37 minutes ago