(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Чим більше живеш та набираєшся локального експіріенсу, тим краще. Ну це типу як я думала, дивлячись на статистику - як виходить, що median income у Ванкувері нижче за той же Калгарі, а будинки стільки коштують? Як це працює? Коли задаєш такі питання і дивишся на тих, в кого спрацювало, а не тих, хто ниє, то швидше зʼясовуєш багато речей
-
Вертаючись до переїзду, коли чоловік знайшов роботу в Канаді, він поїхав, а ми ще справили Різдво на базі НАТО з дітьми (прикольні спогади залишилися), злітали на місяць в Київ, а він зняв будинок за цей час та купив першу автівку та автокрісла, потім зустрів нас.. і все
-
Трамп бизнесмен и шоумен, и то что он заявляет редко совпадает с его действиями, а экономика Канады зависима от Америки.
-
З Коршуновим, мені подобалась ідея знищення зони бо це помилка. Але фінал ну хз. Спойлер: Тобто нас зробили агентом зони - маріонеткою. Плюс не розкрито хто фінансував і проект х і ндічаз
-
Діти та наші повʼязані з ними мотивації це вже взагалі інша історія)) IMHO про це можна пояснити багато що людям без дітей на словах, але там дуже велика складова йде у вигляді почуттів, і це вже треба відчути, бо це як стан спʼяніння на пальцях пояснювати тому, хто не пив)) ця людина поки не випʼє все рівно не спрогнозує, як вона себе поводитиме))
-
І ще одне скажу (скажи непопулярну думку та біжи). Я тут вже досить довго і звичайно в мене є багато старших знайомих наприклад вчителі дітей з української школи, які приїхали ще раніше за мене etc. І багато хто мав плани поїхати додому як діти виростуть. Чи то поїхати до Португалії (дуже популярна тема була навіть ще років 5 тому)
-
Я дуже здивувався що до неї можна було купувати патрони. А ще й вони падали з монолітівців.