(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
О бачу ти вже сказала це)
-
А багато де восени!
-
Типу як у нас до виборів? Але гей, вибори вже відбулися, що ще може статися
-
Я думаю кожному своє, в нас близькі друзі є, яких ми не можемо витягнути з Вінніпегу, хоча вони прекрасно по зарплаті витягнуть ВС. Але вони пустили коріння, купили трак, тусять там і багато подорожують по США
-
Вертаючись до переїзду, коли чоловік знайшов роботу в Канаді, він поїхав, а ми ще справили Різдво на базі НАТО з дітьми (прикольні спогади залишилися), злітали на місяць в Київ, а він зняв будинок за цей час та купив першу автівку та автокрісла, потім зустрів нас.. і все
-
Саме так, мені не дуже подобаються такі вузенькі тауни як у нас тут нові будують, реально шпаківні)) Калгарі мабуть це середина фінансово в плані отримання будинку нормального розміру
-
Саме так, їм там до душі. Взагалі в штатах теж інший вайб усі всі мінесоти та ін, люди там досить непогано живуть, великі маєтки
-
Я до речі ріс серед Херсонських степів то може б мені Манітоба була як рідна))
-
Я їх розумію, я канєшно в Вінніпегу не був але я б мабуть обрав гарний будинок в Вінні ніж маленьку хатинку в Ванкувері, та і взагалі може їм прерії дуже подобаються)
-
Трамп бизнесмен и шоумен, и то что он заявляет редко совпадает с его действиями, а экономика Канады зависима от Америки.
-
З Коршуновим, мені подобалась ідея знищення зони бо це помилка. Але фінал ну хз. Спойлер: Тобто нас зробили агентом зони - маріонеткою. Плюс не розкрито хто фінансував і проект х і ндічаз
-
Тому ці мотивації я зазвичай виношу за дужки при розмові з тими, для кого (поки) неактуально
-
Діти та наші повʼязані з ними мотивації це вже взагалі інша історія)) IMHO про це можна пояснити багато що людям без дітей на словах, але там дуже велика складова йде у вигляді почуттів, і це вже треба відчути, бо це як стан спʼяніння на пальцях пояснювати тому, хто не пив)) ця людина поки не випʼє все рівно не спрогнозує, як вона себе поводитиме))
-
І що я бачу)) всі ці життя в будиночку в Португалії трансформувалися в snow birding з будиночком у Флориді чи домінікані
-
І ще одне скажу (скажи непопулярну думку та біжи). Я тут вже досить довго і звичайно в мене є багато старших знайомих наприклад вчителі дітей з української школи, які приїхали ще раніше за мене etc. І багато хто мав плани поїхати додому як діти виростуть. Чи то поїхати до Португалії (дуже популярна тема була навіть ще років 5 тому)
-
Я дуже здивувався що до неї можна було купувати патрони. А ще й вони падали з монолітівців.
-
Тут їм зручно бачте і вигідно. Звикли швидко до зарплат місцевих. Літають до Європи - так, і на цьому все, а такі плани були «Ось закінчу універ та поїду» - ні, поживуть десь на стажировці, скажуть ні дякую і все. Канадійці
-
З Вартою все було ясно іще з НДічазуб коли зустрілися з Агатою.
-
Далі - діти, які хотіли теж жити в Іспанії, а в Канаді вони десь с 10 чи змалку. Так вони теж блін не поїхали
-
А потім вони не хочуть їхати від медицини, бо вони вже її прошарили та свої контакти є, плюс старенькі вже батьки тут, їм зручно
23 Jan 2023, 01:02
608905/643493
about 4 hours ago