(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
рубашка в клетку это дресс-код в Канаде. Ковбойская шляпа в Калгари мастхэв хотя бы на один день - Стампид
-
Штучний інтелект вже створює фільми😱 Кожен кадр у "The Heist" був створений за допомогою штучного інтелекту, а саме перетворення тексту в відео через Google Veo 2. Ніяких камер! Ніяких акторів! Просто слова перетворилися на фільм. Ми на межі того що фільми на основі ШІ стануть нормою. Голлівуд занервував🥲. #️⃣#новиникіно 🍿Фільмич | Фільми та серіали
-
Тепер банановий
-
Ні, я найк взуття тут не купляла
-
Wild
-
Аби не карі)
-
Ти ж в Квебеці? Я не була там, але всі кажуть шо більше на Європу схоже
-
Запах бурбону і навозу
-
Не люблю вони ж дискомфорт доставляють
-
Це спірно, запахи деякі взагалі не люблять
-
О, у мене палає про взуття. Я втретє здав по гарантії найки, у вас немає до найку претензій?
-
В мене є речі які я ніколи в Канаді не носила, деяке взуття за 4 роки жодного разу не вділа
-
Ти мабуть і парфюми не любиш, да?
-
Мінуси будуть?) мені такий вайб подобається 😁
-
В ковбоїв і каблуки є
-
Я зрозумію шляпу в техасі, але не в канаді, точно ні
-
Мінус до комфорту, мінус до зручності. І ні, це не каблуки де жертва заради краси 😁
-
В мене так саме. А ще якщо треба щось гарне купити на подію то це ніколи не знайти, вибору ніякого
-
а так - виннерс моё всё))зачем заморачиватся. я видел как люди в кигуруми тиранозавра в волмарт заходили и норм 😁
-
Ну в офісі може і правильно.... Але в Каталонії прям багато людей користуються гарними парфумами, якоюсь нішею, в Турині те саме.
23 Jan 2023, 01:02
609147/641488
about an hour ago