(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Потрібний колір, потрібний колір нитки, скіні з високою посадкою і правильно пошиті. Я переміряла всі а вони сидять як лосини а не штани. Тому в мене такого типу я ношу свої старі які вже протерлись
-
Ну так колір цього року - гівняний 😁
-
Все ж залежить по яким лекалам відшивають одяг. Треба просто знайти цей бренд/магазин і не паритись
-
Там може 10-15$ штука виходило, українського виробництва, і навіть зараз вона сюди в європу замовила нещодавно
-
Ні в мене в іншу сторону проблема
-
да, много было магазинчиков местных дизайнеров. шили необычную и красивую одежду
-
Дружина купувала з якихось сайтів платтячка майже в кількості 10 штук
-
Я вже змирився що купити джинси без сексу із мозком це 100 євро
-
а тут я вечный посетитель виннерса :) в целом тоже можно найти нью баланс за 40 вместо 150 или кельвин кляйн, но это не то))
-
В нас в Україні багато чого шили нормального
-
І це ти навіть не 190+ см ростом
-
Нашел еще однажды стоковый магаз с брендовыми вещами из италии и германии. бренды были из разряда такие дорогие что нишевые. продавались по скидке в 60-80%. так себе там пальто урвал за $300 хотя оно в оригинале больше косаря было
-
Турки постачали багато доволі норм шмоту до речі
-
В маршалсі купляла левайс з тонкої тканини і добре сиділи але це було дуже давно
-
Теж беру тут левіс і guess
-
Та ні. Спробуй ще юнікло, я був приємно здивований.
-
В плані сама тканина більш м'яка та тонка
-
В мене враження що наче будь які джинси тонші ніж левайси
-
вот был магазин с вещами украинских модельеров и дизайнеров. и не только вещами utopia8.ua
-
Левайси не здаються занадто грубими?
23 Jan 2023, 01:02
609219/641488
about an hour ago