(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
во. тут даже местные канадцы ждут годами этого фемили доктора
-
Звісно є
-
Блін, там дуже дорого 😅
-
Мабуть тільки за гроші тут www.canlansports.com/locations/ca/on/etobicoke/ Окрім цього - Rentals Skate rentals are available at Nathan Phillips Square during the winter season only. www.toronto.ca/explore-enjoy/parks-recreation/program-activities/ice-snow-activities/public-leisure-skating/#location=&lat=43.717768&lng=-79.380684&zoom=11
-
ого. 😟 а у тебя фемили доктор есть?з
-
Ван
-
На катках не всюди, а от в магазині наче можна взяти в оренду, але імхо вони не такі дорогі, на крайняк можна б/у взяти
-
у тебя уже стокгольмский синдром 😁
-
Доречі, питання, без авто Ленглей краще скіпнути? Працюю ремоут
-
Треба було до дерматолога. Прочитавши чати/фб готувався такий до 6-12 місяців очікування, але оп, три дні від реферала до аппоінтменту.
-
А яке місто?
-
учитывая запасы нефти в альберте и сколько ее продают в сша, будет не удивительно в случае такого поворота.
-
Зараз в БіСі (тут витрачають 33 мільярди, але і населення трошки більше) з нормальним сімейний лікарем (здоров'я всій його індійській родині, лол) також всі направлення до спеціалістів ну супер швидко.
-
Я ще зрозумів що тут система розрахована не на паніку, от у дитини 2 дні була температура, в Україні я б вже давно в лікаря був би, а тут збивали, чекали і пройшло, на сьогодні записались на зізвон з лікарем, хоча на завтра можна онсайт поїхати.
-
В емьордженсі на велике щастя не були
-
В мене співробітники по всьому lower mainland від Ричмонду до Чіліваку. Ніхто допоки не нарікав. Але все дуже залежить від гарного сімейного.
-
У мене дитина зараз часто хворіє то були записи на наступний день, якщо не до фемілі то до чергового лікаря. Один раз записів не було і мені їхати далеко то пішли в найближчу волкін, там пощастило що дитину прийняли (бо вже були фулл) але це ми сиділи, сиділи і вирішили таки їхати вже під вечір
-
Але будьте готові до того, що на nathan philips square черга на 2 квартали
-
Да уж. Канада страна контрастов. У всех опыт абсолютно разный.
-
Цікаво що на Lower Mainland. Думаю теж дупа
23 Jan 2023, 01:02
609394/644797
about a minute ago