(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Ми на новий рік запросили друзів, закупили їжі, алкоголю а у малої 31го зранку лупонула температура (підхопили очєрєдний вірус в садочку) і до кінця дня 1 січня так і трималась, в результаті новий рік я зустрічав весь в слині і соплях але з друзями і родиною 😁
-
Почему? Лол
-
Вітаю! Я -- професійний репетитор зі стажем понад 18 років, який допоміг вже більше 300 учнів покращити свою мову і досягти мети. Допоможу полюбити і зненавидіти англійську мову, приберу мовний бар'єр з вашої сторони, розповім, як краще вчитися і покращувати свої мовні навички. Зараз проживаю у м. Вінніпег. Викладаю англійську онлайн і в церкві на волонтерських засадах. Працюю з людьми віком від 12 років. Школярі, студенти, бізнесмени, IT-фахівці, блогери, дизайнери, психологи тощо. А також з тими, кому англійська потрібна просто для життя чи майбутньої професії. Підготую вас до екзамену на знання мови для подання на PR. Віддаю перевагу СELPIP але можу і IELTS з PTE якщо маєте таке бажання. Працюю з кожним студентом індивідуально, підбираю цікаві матеріали та перевірену методику. Комунікативний підхід на першому місці. Напрями роботи: - розмовна англійська - англійська для подорожі та роботи - проста та зрозуміла граматика - Розширення словникового запасу - підготовка до співбесід Перше заняття – безкоштовно, якщо не підійшли одне одному і не продовжуємо навчання. Для запису на пробне заняття пишіть в особисті повідомлення.
-
Не обязательно печатать 1в1 же, на то прокси и есть, но ты всё равно перед турниром напишешь что у тебя за юниты будут
-
Тогда я пока не очень понял твой поинт
-
Можно взять синий батончик и сказать что это танк ультрамаринов и норм
-
В смысле что угодно лол Ты на турнир даёшь лист своей армии, ты не можешь придумать юнитов
-
Главное не гуглить что такое Forge World фигурки для вахи и сколько за них хотят денег в официальном магазине, например
-
Онет
-
власник прав не отримає ті гроші, на які розраховував))