(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Вот с прошлой партии фотки
-
За царя гороха!
-
А яка якість друку?
-
А він фарбував за Морка чи Горка?
-
Буквально 11 числа иду на турнир с армией орков, которую полностью на 3д принтере напечатали, чувак дал попробовать
-
Ось тут доречі розжовані всі кінцівки. Я з висновками автора не згоден але відос корисний тим що він виділяє багато деталей які можна пропустити. Короче висновок такий - все дуже заплутано. Чекаємо на ДЛС і плани на продовження. www.youtube.com/watch?v=Zn8a7UOgcfM
-
Обычно такие турики долго не живут, ну в плане одноразово проходят и все Анлес это ГВшный турнир конечно, да
-
А ти пропонуєш забрати цей аспект :D
-
Бля, суть всієї вахи в душнільстві
-
Ну гуд лак другому чуваку, його скоріш за все не допустять до гри
-
Вообще с людьми которые "никакого 3д и прокси" обычно максимально неинтересно играть потому что они и в остальных вопросах душнилы))
-
Не знаю що наступне значить, але я запитав у душних душніл, і мені підказують що пофарбовано не по Лору 🌚
-
И что? Это ни на что не влияет
-
уявляю собі армію різнокольорових ділдо з поясненням, що це космодесантники хаосу, які за Слаанеш))
-
Я кажу за те що для спрощення процесу легше ввести стандартизацію. Бо один чєл надрукує на топ рейзін принтері і потім фарбує 10 годин фігурку, а інший надрукує на принтері за 100 баксів дішманським пластиком
-
та є, люди грають
-
В Виннипеге нет что-ли клубов? :0
-
Так це не для ворхаммеру, швидше для dnd, хоча я жодного разу не грав ні в ворхаммер ні в днд 🥲
-
Та нормальная Тебе не надо дорогой принтер чтоб хорошо печатать, там больше в его настройках вопрос же
-
є книжки з монстрами, то вони мабуть мають трохи бути схожими, але такого як у ворхеммері немає наскільки я розумію
23 Jan 2023, 01:02
609505/641462
less than a minute ago