(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Я кажу за те що для спрощення процесу легше ввести стандартизацію. Бо один чєл надрукує на топ рейзін принтері і потім фарбує 10 годин фігурку, а інший надрукує на принтері за 100 баксів дішманським пластиком
-
та є, люди грають
-
В Виннипеге нет что-ли клубов? :0
-
Так це не для ворхаммеру, швидше для dnd, хоча я жодного разу не грав ні в ворхаммер ні в днд 🥲
-
Та нормальная Тебе не надо дорогой принтер чтоб хорошо печатать, там больше в его настройках вопрос же
-
є книжки з монстрами, то вони мабуть мають трохи бути схожими, але такого як у ворхеммері немає наскільки я розумію
-
ну це правила, а не фігурки
-
И потом ещё переделывают по ходу издания
-
Конечно, в каждом эдишене же меняют правила
-
За днд доречі хз, там взагалі є канон? 🤔 Що придумав то і граєш :D
-
Договір про утворення СРСР підписали 4 республіки: РРФСР, УРСР, БРСР та ЗРФСР. Після завоювань у Другій світовій війні кількість республік виросла до 16-ти. 40% виконання плану
-
я так думаю ребенок в семье больше располагает к полноценной еде, мяса-рыба-овощи, хлеб не из волмарта, и тд
-
Тут мало всяких розваг. Всюди нереальні товпи(
-
150 баксів?
-
у нас выходит примерно до 1000. нас двое но все же. и у нас есть куда уменьшать расходы. покупаем пиццу, готовое что-то.
-
хоча в нас теж десь так, і зменшити це не виходило, дивувались завжди заявам сімей що харчуються на 500-700
-
Ваха для душніл, ага! Але як виявилось фігурка для днд :D
-
І оця голова пишуть зайва 🌚 душні душніли задушать короче 🌚
-
може вони на наборі
-
Гарний підрахунок взагалі. Не уточнено тільки розмір сімї. В нас десь так на 3х виходить теж, +-
23 Jan 2023, 01:02
609519/641488
about an hour ago