(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Я також чекаю з початку грудня. www.reddit.com/r/canadaexpressentry/s/BX7JojoKIi
-
Це лише цього року так зробили. Минулі роки там було платно рент і черга дооовга
-
Населення Монреалю та gta "трошки" різне, черги та рівень комфорту різний. Мій колега білий канадієць що народився та виріс в самому Торонто і досі тут жив зараз переїхав в Монреаль назавжди. Почав французську вчити там на курсах)
-
Це ми в Дрваль їздили, не на центральний то черги не було зовсім
-
и нету никаких гарантий о сроках получения.
-
прикол, что у меня ЛМИА и сейчас прохожу собес с интересной компанией. хреново будет отказать им изза отсутствия ecopr.
-
Всім привіт і з Новим роком! Може хтось може підказати де можна придбати різне для кондитерки: краска харчова, різні насадки, шоколад? Дякую
-
У ютуба є таке, і ти хоч раз цим користувався?) Гаррі Поттер той самий до прикладу
-
Якщо ви в Торонто і задоволені як ріелтор вам шукав поділіться плз контактом в приват. Дякую
-
Amazon supplies.gusta.ca/ Costco business
-
Бо я таке чула декілька разів зараз. Я так розумію це обумовлено ринком і тим що кількість продажів в 2024 прямувало до нуля і багато ріелторів навіть не мають профіту щоб лізенцію за рік оплатити, тому так прив'язуть до себе хоч з орендою
-
В жовтні
-
Дякую. Це нещодавно ви з ним мали справу так?
-
Наш рієлтор нічого такого не просив
-
Аа, ясно, дякую. Мені треба шоб шукала, немає часу шерстити сайти.
-
Мені підійшло що я розумію її англійську, вона китаянка
-
Я вже писав що рієлтор мені особо нічого не шукала, я сам шукав і скидав їй а вона показувала. Потім всі документи мені на підпис присилала, намагалась щось там торгуватись але нічого не вийшло 😁 Тому щоб прям рекомендувати я не можу, це впринципі перший рієлтор на якого я натрапив коли подзвонив по першій обяві 😁
-
Запропонуйте тому ріелтору, щоб у контракті були штрафні санкції, якщо він не знайде житло до конкретної дати (із гарантіями заселення) та за вашими вимогами. Тоді це буде досить чесно.
-
Так, можна ж buy or rent
-
100%, я просто зараз думаю це загальна тенденція з контрактами чи просто фантазіїї деяких з них)
23 Jan 2023, 01:02
609616/641549
3 minutes ago