(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Подзвонить Людмилі і спитайте. Мені вона прямо дуже сподобалася
-
Так я про це вище писала , в 22 такого не було
-
Бідося😭 Добре, коли є гроші та можеш ботів купити, а тут людина все сама моє робити
-
Рент я підписувала в 2022 році і такого не було
-
Навіть скажу що договір з Людмилою (контакт вище) я підписала вже коли ми підписали вже навіть договір купівлі-продажу. Ми з нею працювали і шукали місяця півтора-два без договору
-
Мова саме про рент та про минулий рік? Бо з продажем трохи інша схема
-
Тут дивлячись кому що «повноцінне життя». Для мене і в Києві його немає без автівки, але знайома живе в Калгарі біля сітрейну і машина не потрібна їй🤷🏼♀️ тут був Андрій з Торонто, здається, без машини і рекламував такий стиль життя (даунтаун)
-
www.ddinstagram.com/reel/DBOPIBVoC8D?ign=unknown
-
Ми так в зробили ))
-
Без дітей я б ось там і жила, і якщо треба on a budget, то зняли б 1 bdr
-
Так, ми в захваті , що є evo ) це повністю закриває потребу в машині
-
Дуже класно що іво є та ще забула як там друга компанія була; багато де бачила їх машини стоять чекають
-
Так і є, живемо в west end без машини вже 2 роки і норм) якщо треба в гори, то орендуємо evo
-
А можна жити ще скажімо в Вайт році, ну щоб теж океан, десь дуже високо на 20 поверсі, і там все ще є де випити кави, і якщо в даунтаун не потрібно часто, то убер та й все
-
Якщо жити десь тут чи даунтаун, та ще й без дітей, то тут тобі і океан і все пішки. А якщо розширити трохи, то все ще без машини, але й без океану
-
Є й з дітьми живуть в йелтаун наприклад, такий більш міський спосіб життя.
-
І це окрім океану, краси та вибору каварень закриває ризик «а що як поміняю роботу/позвуть в офіс». Ну тобто суцільний win-win
-
Вітаю!🎉 Це ж ви нещодавно купували, чи змогли виторгувати непоганий інтерест рейт? Як відчувається joy of homeownership?😀
-
Та ну, який там баджет, там хіба нормальні 1бд не від 2700?
-
Тиждень тому розповідали люди, що взяли 1 бдр в рівер дістрікт в гарному новому будинку за 2700. Дуже задоволені всім, тому якщо апроксимувати, то щось буде явно не нове в вест енд. @LovelyAscanbe мабуть знаєш більше)
23 Jan 2023, 01:02
609659/641488
about an hour ago