(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Там більше допомоги за усіляки гранти якщо високий GPA, або ти окремо живеш від батьків і в тебе інкаму не багато. А якщо в тебе є RESP і батьки з 6 figure salary - будеш весь кредит вертати потім
-
Щоб відкладати тут треба було батькам тут довго жити. Це не наш евакуаційний варіинт, нажаль. В мене плани були на навчання сина зовсім інші і я не планувала сюди добратися
-
Читали на сцені, хто що отримав на випускному в школі дочки - бачила хлопчик отримав 120К сколаршип
-
Ну або якщо відкладали
-
Волонтерство в комьюніті теж рахується. Я в dog shelter ходив собак раз на тиждень вигулював /бавив, то $1000 дали гранту
-
Я читала про отримання таких сколаршіпів за деякими напрямками - наприклад жінки афганістану. Або за написання якоїсь статті...
-
Підходиш на financial aid office і вони там поясняють що, куди і коли. Але мабуть якщо ти після школи то можеш чогось там соромитись
-
Це якщо заможні батьки😁
-
Ось побачиш, як дитина буде в старшій школі - все будеш знати))
-
Доречі як українці що мають нерухомість в Україні (тобто це не перше житло їхнє) кваліфікуються тут під ферст тайм хоум баер такс знижку? Як у вас було?
-
Не потягну поки що. Ставка поки не витрачати ті ж самі (майже) грощі на рент, а виплачувати мертгейдж. І потім або продати і звалити з Канади або просто переїхати в маленьку хатку
-
Тобто ви прийшли на показ не підписали з нею договір і квартира раптово зникла з маркету?
-
Може візьмеш кондо, виплатиш (здавши комусь), ось і інкам
-
www.reddit.com/r/SurreyBC/s/f7DPBpyt2m
-
Там усі отримали щось, школа прямо серйозно ставиться. Я гляну, що то було та як називалося, може навіть шкільний, бо школа приватна
-
Пенсія в моєму випадку - це потім продати цю "НЕрухомість" і щось планувати інше. Бо апріорі вже не має часу на пенсію
-
Так це вже мало часу як і на пенсію, ну що робити - все рівно треба кидати все що можна
-
Фартануло! А за що таке дають?
-
The borrower must be a first-time homebuyer within Canada. Чи ви про щось інше?
-
І навіть не починаємо за ремонт))
23 Jan 2023, 01:02
609895/644797
less than a minute ago