(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Да, кольопередача може бути різна. Для цього мені знімали не лише фото, а ще відео. Відео не так змінює колір. Плюс на відео видно наскільки м'яка тканина і як вона має в складку ложитися. Але вони специ і одразу говорять - оце не підійде не хвилі, треба м'якіше. Ну і тд
-
як згадаю свою плиту вбудовану з термометром, понищувач відходів в раковині, пралку та сушарку, дерев'яні класні меблі... і фото літа 2022 коли пів будинку знищено(
-
особенно у сюррей централа, ой сейф так сейф
-
В мене також бригада була але є ж послідовність робіт та висохнути підсохнути. Та і стіни ж не з фанери як тут
-
Стіни валили тільки в бейзменті, двері багато міняли, підлоги де як
-
я ремонт робила з 2012 до 2022 року) все надовго, для себе, якісно, екологічно....))) Правда площа велика, але все одно шкода
-
Памʼятаю в клубі за вечір 4-5 банок редбулу випив з водкою чи бехіровкою)
-
Так добре робили, теж наші люди
-
Бригада працювала велика, дім 2800
-
Місяць ше прям швидко. То ремонт по канадійськи. Ремрот по українськи в мене 8 міс вийшов. Але валили стіни і перезаливали підлоги та все інше))
-
Ні, все простіше))) просто тканина зі стрічкою зверху)
-
Ага і я так😝 потім продаєш і кому воно нафіг здалося що ті кахлі італійські etc)
-
ото да! знала б раніше б подумала)
-
Є люди купують значно дешевше та потрохи ремонтують, тут кому як. Це ще треба любити
-
Ну воно економить місце, да. Але ж воно ніфіга і не тяне. Ну прийнамні у мене в кондо і тут вони шумлять, але вся хата в ароматах котлет.
-
У нас на 3 поверхах працювали одночасно. Вклалися в термін, але справедливості заради тут і розрухи не було, будинок був «заїжджай та живи», але одне потягнуло інше та ін😀
-
А вбудована витяжка в мікрохвильовку?)))
-
In perfect British RP: "In order to put our minds at ease, if you haven't handed it over by midday tomorrow, we will kill all of your friends in ways so absurdly cruel that the manner of their passing will haunt you until your own dying day." Not bad, not bad at all 😃 (Black Doves tv show)
-
тут вбудована техніка мабуть для олігархів лише. ніде не бачила. і все таке.... ну як з минулого століття...
-
Але там якось йде що демонтують твою, підлога, міряють, весь цей час їж гриль з патіо))
23 Jan 2023, 01:02
609993/634449
38 minutes ago