(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Это единственное место где мои дети услышали как я по-англ с кем-то ругаюсь🤦🏼♀️ “Мама, ты сказала f-word!😱”
-
все продається за вартістю для олігархів. Бо аби зробити вбодоване треба повністю столєшницю переробити і шкафи. Тобто всю кухню. Тисяч так на 15 доларів лише кухня. Плюс вбудована технікаю Ітого 25т мабуть мінімум. І то мабуть я занизила.
-
Мы его обсудили уже выше, ага))
-
Все продається! Було б бажання. Але так, навіть в дорогих ремонтах вони не дуже люблять вбудоване
-
індуси жили 3 роки і нічого не робили. а до них жили інші люди, які теж жили ТАК само. тут ніхто окрім українців, поляків і італійців не робить нормальний ремонт і не підтримую чистоту
-
Ну так для Індії то був супер люкс там міліони в трощобах живуть. З підлоги їдять
-
а столешниця з вирізанням під вбудовану техніку? А холодильник як вбудувати? Я маю на увазі повністю закритий холодильник фасадом, а не в дірочку вставлений
-
Ну ти сказала хто жив, це все пояснює, так
-
Та як дома будують так і ремонти роблять мабуть. Ми тут дивимось на стіни і все косе криве і кажемо з чоловіком що не прийняли б в житті таку роботу .. наш пліточник знімав плітку перекладав вдома, і маляри і інші переробляли якщо криво
-
15-18 десь ікея норм розміру. Доречі, тут же є тема з 2 кухнями - одна типу показувати гостям та вона чиста, а з неї йдуть двері в іншу, де запахи
-
До мене жили індуси 3 роки, які жили з поламаними ролетами на вікнах, які поламала собака іншої сім'ї які жили ще до індусів і до інших господарів. Тобто 3 різні родини прожили з поламаними ролетами на вікнах і ніхто навіть і не думав їх міняти. 10 років в цілому. Мабуть сусіди здивуються коли побачать що я їх змінила) І так по всьому - поламане світло, кривий унітаз, плитку на полу та на стінах я мабуть рівніше покладу, виключателі з часі НЕПу мабуть... І всім пофіг
-
100% занизила. Мені здається 20- 25 тис це буде кухня з ікеї а щось кастомне дорожче набагато. Якщо кухня немаленька
-
А в Україні також. Багато хто хоче просто своє зробити потім
-
Боже я не готова ТАКЕ робити всередині будиночка Эллі і Татоши... хоча б з каменю або цегли
-
Саме так
-
Кухня з дверима в другу кухню
-
Так і є, живуть тимчасово. Якось попалось відео на ютубі, де жіночка рієлтор не радила щось ексклюзивне робити в хаті. Бо коли будете продавати (навіть якщо зараз не збираєтесь) то ваш ексклюзив може звузити коло покупців, і продасте невигідно, бо ви, скажімо, вклалися в акваріум на пів стіни, а вартість хати від того не збільшилася. Тому тут все більш-менш однаково і стандартно
-
Я також, it really depends
-
ну я роблю висновки з того де була в гостях, і з просмотрів...
-
Так не вбудоване але вони часто не люблять таке тут🤷🏼♀️
23 Jan 2023, 01:02
610017/636518
2 minutes ago