(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
красиво эпл всех нахер послали конечно
-
Apple погодилась виплатити $95 мільйонів користувачам, за якими шпигувала Siri. Деякі люди помічали, що після взаємодії з голосовим помічником та згадки певних товарів, їм починала показуватися реклама цих продуктів. Максимальна сума компенсації для одного користувача становить $20
-
www.instagram.com/reel/DEMQZooNPMr/?igsh=OW5iZjNrZnl5M2c4
-
не знаю це сюди чи в гроші чувак отримував канадські виплати будучи в україні і знімав планував знімати їх через друга в канаді що могло піти не так?
-
на друга який користувався чужою карткою чи на чувака який незаконно отримував виплати? в цій історії прекрасно все
-
Якщо він знає PIN - то це вже не загублена картка. Якщо виникли питання до транзакцій - про це треба повідомляти банк одразу як помітив, але все ж є якісь часові обмеження по типу 30-60 днів. В мене дружина користується моєю картою іноді, але я ніякого письмового дозволу на це не надавав. Якщо вона собі купить сумку за $5к - то це буде вже на моїй совісті
-
⛄ Новорічний набір на курси! 🎄 🎁 Подаруйте своїй дитині не лише свято, а й знання! 🌟 Для дітей 6–17 років ми підготували 3 найцікавіші напрями: 1️⃣ Програмування 💻 (Scratch, Python, Unity) 2️⃣ Графічний дизайн 🎨 (Digital Art, Photoshop) 3️⃣ Англійська мова 🇬🇧 (від А0 до С1) 🎅 Перший урок – абсолютно безкоштовний! ✅ ❄️ Це шанс для дитини розкрити свої таланти, а для вас – подарувати їй знання, які знадобляться у житті! ⏳ Місця обмежені! Пишіть “+” у повідомлення, щоб дізнатися більше 💌