(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
В нас в манітобі взагалі треба брать дозвіл на бізнес на дому і там різна ціна якщо це просто бізнес адреса для пошти це одне а якщо кліент буде приходить то це інше
-
Це навіть трешняк з тої точки зору, що утримання басейну варте коштів і по логіці тоді тренер мав би платити за обслуговування значно більше за інших людей
-
Дочитав до кінця, все як завжди «це все іпсо»
-
Пригадуючи новини від української влади про «всі консульські послуги надаються» - я напружуюсь від новин, тому що якщо влада каже ні, то треба застосувати оператор логічної інверсії.
-
news.liga.net/ua/politics/news/feykovi-povistky-u-polshchi-sprava-ruk-rosii-vvazhaie-posol-ukrainy
-
Але поляки ї*ані тому хз що їх питати
-
Чи у них така логіка - поїду в Польщу щоб мобілізуватися в армію. Просто зайві бабки за нелегальний перетин кордону сильно тиснуть у кишені.
-
Питання до поляків
-
А в легіоні люди просто так респавняться?
-
А адреси звідки у росіян?)
-
Та нафіг треба це Україні. І тим більше від імені імміграційної служби Польщі. Є польський легіон
-
Ну він може сказати - Україна не має до цього відношення. Але посол України не може знати чи це росіяни чи йобнуті поляки з конфедерації.
-
Хоча якого рівня розсилка теж хз.
-
Мене в новині дивує «, вважає посол України». Тобто це якийсь optional, я від посла очікую конкретне ствердження типу так це ми або ні це не ми. А відповідь «мені здається що це можуть бути кацапи» це якась хуйня, вибачте.
-
Не так багато людей в консульство ходили. В дп документ здається не треба було
-
Не думаю що в консульстві всі поголовно вказували фальшиву адресу.
-
Хз що тут прощумувати.
-
Тому що адреси в них є, в Україні немає.
-
Думаю це послідовна політика прощупування реакціі а не росіяни.
-
А чому до поляків?
23 Jan 2023, 01:02
610166/642653
27 minutes ago