(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Кацапи не мають юридичних прав відправляти повістки громадянам України, тому при чому тут вони? Швидше за все як і з новиною від El Pais люди мали на увазі Україну або як я написав повістки це першочергово може бути справа саме влади України тому що це повістки українцям. А він щось це кацапи…
-
Деякі(с)
-
Ок я б позрадойлбив але тут це трохи сильно притягнуто за вуха
-
Але сказати що це йобнуті поляки неок. Бо Польща обідиться
-
Наче була спроба привязати людей до територіі і заборонити полишати область у 2022 здається без дозволу військобладміністраціі, наприкінці року. Тоді через скандал все зам'яли.
-
Я понимаю, тоже была бы против
-
Я занималась плаванием типа как спорт, поэтому у меня в основном были хорошие. Но я не про них, а про массу основную тренеров здесь vs те немногие, что есть из Украины - тебе может преподавать какой-нибудь наш медалист просто за денежку, а в канадских клубах до такого уровня тренеров надо еще доплыть))
-
Українські новини які повністю контролюються державою друкують російську пропаганду 🤔
-
Ху**во тоді що українські новини друкують російську пропаганду, погані справи
-
Україна має консульські і резерв+ два гарні інструменти для пророщупування. Плюс завжди може вилізти якийсь вкніславський чи безугла і виволити якийсь висер. Дешево і дуже гарно точково. А листи від імені Польщі адресно - це звичайна іпсоха
-
Та це як завжди, рос пропаганду принесли на руках і почалось 🌚
-
с досточкой плыть все 45 минут никому не нравится, когда у остальных интересные упражнения
-
эээ кричит. а он точно с детьми допущен работать?) гг наш заставлял приседать или плавать с досточкой всю тренировку, если проштрафились 😁
-
Головне що не ваш літак в Канаду
-
Ну вот как ты пишешь «никакой». Или если наш и в случае детей - кричит 🙄 etc)) наш нас в Украине багром топил (или как его, coaching stick)), но это ок было, это чтоб не выныривали😝😝
-
Я знаю що це розповсюджена тема, в основному люди так і живуть тихенько і поки ні з ким не полаялись все ок
-
не встречал пока других тренеров кроме как своих спортивных и понятия не имею что такое "плохой" тренер 🙂
-
Бонджорно Поскажите пожалуйста, какие тулы актуальны на сегодняшний день для мониторинга количество тредов в Java, сколько они жрут памяти, тулы для поиска bottleneck в приложении тд Я через пару месяцев хочу податься в Revolut, FinTech, знаю что там такие будут вопросы, но современного материала и туториалов как-то мало на это тему
-
Інтернет вмирає, на щастя хоть в цьому чаті люди ще живи (сподіваюсь ви живі, правда?)
-
Якщо вам запропонують подивитися відео ближнього бою нашого з руснявим - не дивіться, це був поганий день мати очі 😭
23 Jan 2023, 01:02
610191/642581
9 minutes ago