(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Та це як завжди, рос пропаганду принесли на руках і почалось 🌚
-
с досточкой плыть все 45 минут никому не нравится, когда у остальных интересные упражнения
-
эээ кричит. а он точно с детьми допущен работать?) гг наш заставлял приседать или плавать с досточкой всю тренировку, если проштрафились 😁
-
Головне що не ваш літак в Канаду
-
Ну вот как ты пишешь «никакой». Или если наш и в случае детей - кричит 🙄 etc)) наш нас в Украине багром топил (или как его, coaching stick)), но это ок было, это чтоб не выныривали😝😝
-
Я знаю що це розповсюджена тема, в основному люди так і живуть тихенько і поки ні з ким не полаялись все ок
-
не встречал пока других тренеров кроме как своих спортивных и понятия не имею что такое "плохой" тренер 🙂
-
Бонджорно Поскажите пожалуйста, какие тулы актуальны на сегодняшний день для мониторинга количество тредов в Java, сколько они жрут памяти, тулы для поиска bottleneck в приложении тд Я через пару месяцев хочу податься в Revolut, FinTech, знаю что там такие будут вопросы, но современного материала и туториалов как-то мало на это тему
-
Інтернет вмирає, на щастя хоть в цьому чаті люди ще живи (сподіваюсь ви живі, правда?)
-
Якщо вам запропонують подивитися відео ближнього бою нашого з руснявим - не дивіться, це був поганий день мати очі 😭
-
theory of dead internet indeed
-
Там ще фейковий трейлер є. По суті компіляція минулих робіт. Я теж жахнувся, коли шукав, чи буде 5 частина 😅
-
Якщо спробувати дати відповідь на просте запитання «хто мав цей матеріал і в який момент і ким було прийнято рішення його викладати?» то ви прийдете до висновку що відео виклали кацапи, швидше за все. Всі подальші репости українськими пабліками - пройоб людей які їх модерують.
-
Та вже краще напряму сіві в кремль відправляй)
-
Як завжди..
-
Так ще й люди шерять, не лише пабліки
-
Ставлю на комбінацію
-
Або тупість
-
Точно шпроти
-
А чого це тупість і пройоб? Всі у кого я бачив пости цього відео умовно або розбирали помилки що наш хлопець зробив/не зробив не так або посил у дусі це війна не розслабляйтесь і не забувайте донатити. Хз як це робить авторів тупими або жадібними до хайпу. Те що це вдарило по моралі або вам не сподобалось ну бля, війна така справа.
23 Jan 2023, 01:02
610201/643299
39 minutes ago