(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Ну местные нет, наши могут, тут и карате такие приезжают тренера, но в принципе они все довольно быстро понимают - от них уходят. Хотя учитель украинских танцев вот старичок, его уже не переделать, покрикивает - но не прям страшно, канадцы воспринимают, как восточноевропейскую фичу 😝
-
Не те щоб я шукав "хароших русских" але об'єктивно росіяни є в 99% компаній, а Револют якщо навіть заснований росіянином то це стартап, який за прибуток буде готовий хоч санкції накласти на рф) якщо ще не наклав)
-
Де гарантії що це не соціальна інженерія?
-
Ну і промацування україномовного комюніті російською мовою і компанією з російськими звʼязками, не знаю, мені здалося дивним
-
Може мені здалося, я не претендую на single source of truth, просто здалося дивним, мова, досить просте запитання і не зрозуміло навіщо підсвічена компанія зі звʼязками з РФ
-
Виглядає як на мене дивно
-
Ви вже видалили я бачу
-
Правильно. Не забудьте ще телеграм видалити , а то користуючись ним просуваєте російські застосунки
-
Є різниця між реакцією на дивну активність і закликами видаляти застосунки. Так само як в є різниця між користуватися продуктами компанії та працювати на компанію. Я ж зазначив що можливо моя реакція є помилковою.
-
Я до цього не закликав)
-
Я вірю що у вас все вийде
-
Тепер ще й револют видаляти..
-
Та от ніяк не можу кнопку знайти аби позбутись того московитог прокляття
-
Працювати на компанію - то допомагати їй зростати , так Але й завантажувати та користуватись застосунком то теж допомога в рості Завантаження застосунку і користування ним = просування застосунку в топах сторів (усі стори збирають статистику завантажень та частоти/часу використання при ранкуванні) До того ж заробіток з реклами. Вартує серйозно задуматись над видаленням
-
Канада постом? Там по штампам чим якомось іншим датам не видно скільки де лежав?