(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Интересно)
-
Не патріотично) Трамп засудить😁
-
Крінж
-
Ти душніла)
-
Де там написано що вона саме 23? Я жив в центральному штаті і подорожував по всіх штатах в сторону півдня. Майже всюди можна було поговорити англійською. В якихось селах відбитих чи з якимись дідами звісно ні. А так люди її там вчать і розмовляють навіть не в ІТшці чи туризмі.
-
Так, ти)
-
Давай уявімо що є люди яким відомо що ти і англійська це небо і земля. В такому випадку твоя розповідь стає дуже сумнівною. Може таке бути, який шанс, яка вірогідність?
-
У тебе В2+?
-
Вітаю, чи є хтось з Veeva Systems і може зробити реферал? Або може знайомі там працюють) (цікавить відкрита зараз позиція Software Engineer - Java) Якщо маєте свіжі відгуки про компанію також буду дуже вдячна.
-
Я тобі вже відповів на це питиння. Хочеться доїбатися то це не за адресою. Я вже дуже давно вийшов на той рівень коли в мене немає труднощів в розмові ні з колегами на роботі, ні чуваком за прилавком, ні з індусом по телефону. Якщо тобі складно повірити то я навіть не знаю що ти робиш в цьому чаті. Адже комбінація ІТшка+життя за кордоном з 2022 уже мало б навчити розмовляти англійською кого завгодно.
-
я беру молоко по 4 літра. (майже)
-
Також було б цікаво, бо багато разів до них подавався і жодного разу не дійшов навіть до скрінінгу, завжди реджекти.
-
З інтерв'ю: - все ДУЖЕ хуйово - СЗЧ на рівні 100-150к - реформа в армії потрібна вже як 2 роки бо в сьогоднішній системі і командирів нема відповідальністі - пиздять з самого низу і тому до верху доходить спотворена на 90% картина по ситуації - треба готувати Дніпро, Херсон та Запоріжжя до наступу по повній - зараз фронт розвалився на тактичному рівні, але вже на горизонті тактичний а в гіршому варіанті і оперативний рівень - якщо так продовжиться, то ми будем не по 300м втрачати на добу, а до 30 км youtu.be/-IvJhZhvIQE?si=Z19O2dvkFRfDmihi
-
Слышал что много украинцев редко нарушают закон и им не надо делать бэкграунд чек при иммиграции или приеме на работу