(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Давай уявімо що є люди яким відомо що ти і англійська це небо і земля. В такому випадку твоя розповідь стає дуже сумнівною. Може таке бути, який шанс, яка вірогідність?
-
У тебе В2+?
-
Вітаю, чи є хтось з Veeva Systems і може зробити реферал? Або може знайомі там працюють) (цікавить відкрита зараз позиція Software Engineer - Java) Якщо маєте свіжі відгуки про компанію також буду дуже вдячна.
-
Я тобі вже відповів на це питиння. Хочеться доїбатися то це не за адресою. Я вже дуже давно вийшов на той рівень коли в мене немає труднощів в розмові ні з колегами на роботі, ні чуваком за прилавком, ні з індусом по телефону. Якщо тобі складно повірити то я навіть не знаю що ти робиш в цьому чаті. Адже комбінація ІТшка+життя за кордоном з 2022 уже мало б навчити розмовляти англійською кого завгодно.
-
я беру молоко по 4 літра. (майже)
-
Також було б цікаво, бо багато разів до них подавався і жодного разу не дійшов навіть до скрінінгу, завжди реджекти.
-
З інтерв'ю: - все ДУЖЕ хуйово - СЗЧ на рівні 100-150к - реформа в армії потрібна вже як 2 роки бо в сьогоднішній системі і командирів нема відповідальністі - пиздять з самого низу і тому до верху доходить спотворена на 90% картина по ситуації - треба готувати Дніпро, Херсон та Запоріжжя до наступу по повній - зараз фронт розвалився на тактичному рівні, але вже на горизонті тактичний а в гіршому варіанті і оперативний рівень - якщо так продовжиться, то ми будем не по 300м втрачати на добу, а до 30 км youtu.be/-IvJhZhvIQE?si=Z19O2dvkFRfDmihi
-
Слышал что много украинцев редко нарушают закон и им не надо делать бэкграунд чек при иммиграции или приеме на работу
-
Встречал информацию, что в Индии многие люди с детства на английском говорят и большинству людей нет особого смысла покупать тест, т.к. английский у них хороший
-
Jan 2, 2025 LPP finished Dec 3, 2024 Citizenship test status has been updated to Completed. Nov 25, 2024 Scheduled for citizenship test Nov 20, 2024 Citizenship test status has been updated to In progress. Nov 1, 2024 Background verification status has been updated to Completed. Sep 12, 2024 Application filed
-
Представляю настроение тех, кто заплатил и не успевают до отмены этих баллов пройти 😮
-
А чё такая тишина в СМИ?
-
Так помилився в описі)