(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Якщо не зрозуміло що я мав на увазі то не треба писати мені якусь напів токсичну чи агресивну риторику. То що людина вміє в алгоритми у мене сумнівів немає, я не вірю що прям окрім посуду людина не може знайти собі роботу окрім айтішної. Так більш зрозуміло?
-
Чи до твого)
-
А що якщо ЄС або з самого початку або після спостережень за діями укр влади прийшли до висновку що Україна на якомусь етапі може бути на боці рашки, або влада завжди була, просто треба було пасіонарну частину суспільства перемолоти?
-
Я думаю 💯 вони прорахували що ця вся війна це щоб їх роззброїти і т.і. типу це в певній мірі театр. Дозволю собі цитату класиків: «Якщо не зрозуміло де в схемі лох, то лох це ти»(с)
-
и немного контекста: хотим завести кота/кошку, вступили в различные группы в BC чтобы посмотреть объявления кто раздает или ищут кто бы приютил пообщались с несколькими, ответив на посты, и выглядит что одни скамеры вокруг( как минимум поиск по предоставленным картинкам показал посты в различных штатах ЮС намного ранее того на который мы откликнулись