(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
50% на рік, це в 57 разів краще через десять років
-
Чи експоненту
-
Люди просто не розуміють відсотків
-
За 25 бакси в годину
-
Буду вам по 60 годин працювати якщо треба буде
-
Кажешь да да все можу да да все буде буду на 50% продуктивніше кожен рік
-
Так, якщо не помиляюсь це питання було важливе, і вони його вислали на емейл ще до собеса
-
А там за 2 років сам знайдеш краще і звалиш
-
Звільнять або може й ні
-
Коли вони покажуть метрики за якими вийшло менше ніж 50% скажеш ну я старався ну вийшло цей рік 30% тіки покращення
-
Ще через рік скажеш от знову на 50% швидше роблю
-
Так через рік і скажеш ось 50% швидше роблю тачки окей?
-
Ну так, але це пряма брехня
-
Нахер в тобі єкспонента чи що вони там розуміють перше вимірювання і претензії що 50% нема за перший рік покращення продуктивності буде через рік
-
І в 200000 через 30
-
А якщо прямо спитають скільки досвіду то відповідаю так « це неважливо би я можу виконувати поставлені задачі на будь якій новій яка в вас є або з явиться наступного місяця» в мене фундаментальний досвід я інженер
-
А у них можливо все лягало на динаміку бізнесу і їх це влаштовувало, плани були вийти на 100% перформанс від фронтендерів чи від команди чи від тебе лише через час Х.
-
Чи просто ти почав рахувати від 100% а вони, розуміючи cultural differences, language difficulties і інші штуки думали що ти працюватимеш перший рік на 20% всього від своїх можливостей. Може таке бути? Ну типу ти ж не зʼясував навіть що вони мали на увазі за базу…
-
А треба було казати о цікава технологія я. Дуже кусайте що зможу з нею працювати у вас