🔴 Усі заробляють на війні, ми не заробляли і якщо когось знаходили — били по руках, — Зеленський у інтервʼю Лексу Фрідману.
Інші заяви:
▪️ «Це хуйня, вибачте», — Зеленський про накладення санкцій на рф після початку повномасштабної.
▪️ Лукашенко у перші дні війни просив вибачення та казав, що не винен у тому, що з території його країни запускають ракети;
▪️ Трамп може бути першим лідером, який прилетить на літаку в Україну;
▪️ путін взагалі глухий. Незважаючи на те, що він із вами навіть якщо розмовлятиме, він по суті своїй глуха людина;
▪️ Я не поважаю ні керівника нинішньої рф, ні цей народ;
▪️ Україна буде згодна на припинення вогню, якщо їй поставлять зброю для відбиття майбутніх нападів;
▪️ Я говорив з путіним останній раз у 2019 році: тоді ми домовилися про припинення вогню, але через місяць вони почали нас вбивати;
▪️ Без Трампа і без США НАТО просто не буде;
▪️ 25 січня, або іншого дня, ми сядемо з Трампом домовлятися як ми можемо закінчити війну. І якщо він запропонує сильні гарантії безпеки, то після цього може бути зустріч із росіянами;
▪️ Ми не можемо знизити зараз податки: наприклад, військовий податок – він на війну;
▪️ У разі вступу України в НАТО дія Альянсу може не поширюватись на окуповані території. Про це можна домовитись.
▪️ Усім було похєру на Україну. Всім гарантам безпеки Будапештського меморандуму було похєру.
▪️ Я задоволений, що у мене є такі люди, як Андрій Єрмак.
▪️ В наших силах закінчити війну у 2025 році.
▪️ Чи піду я на другий термін? Це залежить від того, як закінчиться ця війна та від людей. Насамперед — від моєї родини.
▪️ Одразу після закінчення війни через 90 днів можуть бути вибори, під час війни поки їх провести не можливо, це може спричинити розкол у нашому народі.
▪️ Ніхто з олігархів та впливових олігархів мене не контролює. Я незалежна та амбітна людина, я не можу нікому підкорюватися.
▪️ Я сказав Трампу. Дайте нам 300 мільярдів доларів з російських активів і ми будемо купувати у вас зброю, інвестуємо їх у вашу промисловість
▪️ На війну до нас можуть приїхати ще 30-40 тисяч і навіть 500 тисяч північнокорейців.
▪️ Меркель перешкодила наданню Україні запрошення до НАТО.