(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Лєх рашколюб, ностальгує по радянщині дружбі народів але жити бажає в штатах
-
🔴 Усі заробляють на війні, ми не заробляли і якщо когось знаходили — били по руках, — Зеленський у інтервʼю Лексу Фрідману. Інші заяви: ▪️ «Це хуйня, вибачте», — Зеленський про накладення санкцій на рф після початку повномасштабної. ▪️ Лукашенко у перші дні війни просив вибачення та казав, що не винен у тому, що з території його країни запускають ракети; ▪️ Трамп може бути першим лідером, який прилетить на літаку в Україну; ▪️ путін взагалі глухий. Незважаючи на те, що він із вами навіть якщо розмовлятиме, він по суті своїй глуха людина; ▪️ Я не поважаю ні керівника нинішньої рф, ні цей народ; ▪️ Україна буде згодна на припинення вогню, якщо їй поставлять зброю для відбиття майбутніх нападів; ▪️ Я говорив з путіним останній раз у 2019 році: тоді ми домовилися про припинення вогню, але через місяць вони почали нас вбивати; ▪️ Без Трампа і без США НАТО просто не буде; ▪️ 25 січня, або іншого дня, ми сядемо з Трампом домовлятися як ми можемо закінчити війну. І якщо він запропонує сильні гарантії безпеки, то після цього може бути зустріч із росіянами; ▪️ Ми не можемо знизити зараз податки: наприклад, військовий податок – він на війну; ▪️ У разі вступу України в НАТО дія Альянсу може не поширюватись на окуповані території. Про це можна домовитись. ▪️ Усім було похєру на Україну. Всім гарантам безпеки Будапештського меморандуму було похєру. ▪️ Я задоволений, що у мене є такі люди, як Андрій Єрмак. ▪️ В наших силах закінчити війну у 2025 році. ▪️ Чи піду я на другий термін? Це залежить від того, як закінчиться ця війна та від людей. Насамперед — від моєї родини. ▪️ Одразу після закінчення війни через 90 днів можуть бути вибори, під час війни поки їх провести не можливо, це може спричинити розкол у нашому народі. ▪️ Ніхто з олігархів та впливових олігархів мене не контролює. Я незалежна та амбітна людина, я не можу нікому підкорюватися. ▪️ Я сказав Трампу. Дайте нам 300 мільярдів доларів з російських активів і ми будемо купувати у вас зброю, інвестуємо їх у вашу промисловість ▪️ На війну до нас можуть приїхати ще 30-40 тисяч і навіть 500 тисяч північнокорейців. ▪️ Меркель перешкодила наданню Україні запрошення до НАТО.
-
Бабуся ніколи нічого іншого не принесе 🌚
-
який звісно жовтушний заголовок. Суто цікаво що це за медіа?
-
Мене давно там вже нічого не обурює.
-
тебе обурює що він використав мат? я просто до цього спокійно відношусь
-
Звісно то тільки з заголовком проблема. Президент такого б не сказав
-
espreso.tv/viyna-z-rosiyeyu-tse-khunya-zelenskiy-prokomentuvav-dopomogu-ukraini-vid-partneriv-pered-povnomasshtabnim-vtorgnennyam-rf?amp
-
тобто я можу купити тачку у лізинг та списувати податки на нєї з мого основного доходу? у бізнесу прибутку не буде, бо "нема кліентів", але тачка потрібнаю...
-
Безкоштовність цих продуктів конвертується у прибуток для компанії в інших сервісах. Перевезення пасажирів не конвертується у прибуток.
-
Здивований що він цю пісню озвучив
-
Так Лекс виклав відео годин 5 чи 6 тому
-
Поясніть мені будь ласка чому Алекс Фрідман анонсував реліз інтерв’ю після 3РМ у понеділок, а офіс президента виклав відео сьогодні?
-
Частково згоден. Для комерційної залізниці перевезення пасажирів могло б бути неприйнятним. Але залізниці зазвичай - частина державної інфраструктури. Те, що втрачає сама компанія, компенсується розвитком економіки, рівнем життя, привабливістю країни тощо. Тобто як в тому ж Гуглі Google Docs безкоштовні і можуть не приносити доходу підрозділу, який їх розробляє, але приносять користь всій компанії.
-
Я не шарю в лізингу, тому саме цей аспект не відповім
-
Бажання дивитись немає після цього уривку, збережу собі нерви 😂
-
Ну все закономірно, щоб native russian speaker зрозумів треба матюкатись
-
З третього курсу, я подавався рік тому у University of Waterloo по цій програмі, умова була що тільки останній курс бакалавра.
-
Так теж десь бачив що краще пошук через будьяки йпощвковик по домейну LinkedIn Типу в полі LinkedIn.com: Software developer
-
youtu.be/KcDNkvaFSVc
23 Jan 2023, 01:02
611437/636680
about 4 hours ago