(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
тобто я можу купити тачку у лізинг та списувати податки на нєї з мого основного доходу? у бізнесу прибутку не буде, бо "нема кліентів", але тачка потрібнаю...
-
Безкоштовність цих продуктів конвертується у прибуток для компанії в інших сервісах. Перевезення пасажирів не конвертується у прибуток.
-
Поясніть мені будь ласка чому Алекс Фрідман анонсував реліз інтерв’ю після 3РМ у понеділок, а офіс президента виклав відео сьогодні?
-
Частково згоден. Для комерційної залізниці перевезення пасажирів могло б бути неприйнятним. Але залізниці зазвичай - частина державної інфраструктури. Те, що втрачає сама компанія, компенсується розвитком економіки, рівнем життя, привабливістю країни тощо. Тобто як в тому ж Гуглі Google Docs безкоштовні і можуть не приносити доходу підрозділу, який їх розробляє, але приносять користь всій компанії.
-
Бажання дивитись немає після цього уривку, збережу собі нерви 😂
-
З третього курсу, я подавався рік тому у University of Waterloo по цій програмі, умова була що тільки останній курс бакалавра.
-
лінкедінівський пошук зламався ще пару років тому, я їм писав з прекрасними прикладами і перший раз вони навіть відремонтували, правда місяців через три. але вже десь через півроку знову зламали пошук, цього разу остаточно. для усвідомлення глибини крінжу пропоную всім бажаючим пошукати без лапок наприклад .net чи c#, а особливе місиво буде якщо без лапок шукати fortran.
-
12 лет тачке. Норм че
-
Я так понимаю если просто вписать С# или Джава, то если они найдет это слово где-то в описание то выдаст его. Поэтому часто выставляют вакансии на SWE и там 30 языков ставят в описании
-
Нам Самана півострів дуже зайшов, чудова природа, пляжі, дешево, мало людей Район Пунта Кана і все що поблизу радив би скіпнути взагалі Це оверпрайс туристиче гетто де без готелю немає чого робити Там навіть немає якогось виходу до пляжу без готелю, всі платні і не варті своєї ціни Чув що ніби район Пуерто Плата непоганий, але нам настільки сподобалась Самана що вирішили бути там, тому не знаю як насправді Загалом чим далі від цивілізації і великих туристичних міст тим краще (особливо якщо є можливість своїм ходом)
-
Всем привет! Подскажите пожалуйста, если я ворк пермит и син номер получил в январе 2024, с января по лето жил и работал в Турции, работать официально на канадского работодателя начал летом 2024 , как в таком случае надо подавать отчет в налоговую за 2024, как платить налоги и тд? Правильно ли я понимаю, что по идее, за время пока я получал доход и жил в Турции, но имея при этом син номер, мне тоже нужно платить налоги в Канаду? И это надо указать в налоговом отчете так же? Учитываются ли налоговые отчеты во время процесса аппрува PR и так далее? Спасибо