(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
такс, відкрив, там на початку петерсон каже що дась бог буде чувак міністром, це звичайно без байаса чувак))))
-
Хотілося б вірити, але краще не забувати, що це політик-популіст, ці обидві характеристики зменшують ймовірність того, що він дійсно зробить те, що обіцяв, не жертвуючи чимось рівноцінним, бо всі ті проблеми, що зараз є, є комплексними і навряд вирішаться за один термін премʼєра і не будуть абсолютно залежати від рішень адміністрації. Тобто якщо рецесія за цей час закінчиться, то це навряд буде заслуга рішень консервативної партії
-
Оце воно без булшіту так виглядає?))))))
-
- які докази що те що ви кажете це справді те що ви думаєте - ну моя думка не змінилась з часів універу, я в універі написав ессе і досі так думаю - окей, наступне питання
-
ну що це за крінжа?)))
-
ахах, перейшов по таймкоду про імігрантів - ну трюдо робив погано. - шіттолк про квебек - ок, некст
-
перейшов по таймкоду що він зробить в перший день, тут вже більш прямі відповіді - акс карбон такс - не випускати бомжів з тюрьми - крайм рейт за попереднього консервативного лідера був на 25 відсотків меньше
-
Він сказав, що трюдо зламав міграційну систему, тим що «завіз» занадто багато людей. Полів’єр сказав, що міграційна система яка була до трюдо, працювала добре і була одна з найкращіх у світі і фіксити він(полів’єр буде тим, що буде зменшувати кількість мігрантів (він хоче вернути ту систему міграції яка була до трюдо). Де тут булщіт?