(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Poilievre proposes establishing direct flights to Amritsar, India.
-
In 2022, Poilievre described himself as pro-immigration and put forward policies aiming to speed up processing times to reunite families, keep refugees safe, and get jobs filled in Canada. за все хороше, проти всього поганого, і головне, проти ТРЮЮЮЮЮДОО
-
настільки "без булшіту" чувак)
-
Poilievre supports maintaining the legalization of soft drugs such as marijuana, while he opposes the decriminalization of "hard drugs",[237] stating "We're not talking about marijuana here, we're talking about highly lethal drugs that can stop a person's heart".[238] This is after previously voting against the legalization of marijuana in 2017 ну йобана, я вже не можу))))
-
нічого він в відео про студентів не казав)
-
А, ти про те як ти заплутався у словах? Мені не цікаво про це говорити)
-
що він сказав??)))))
-
А він замість цього каже як погано попередники наробили)
-
було, але від майбутнього політика хочеться почути його думку про дане питання, що власне він зробить
-
Який ще сертифікат?
-
Дякую, не все ще втрачено. У майбутньому можливо буде сенс перейти до більш складних вправ 😂
-
Чувак, а можеш мені сюди теж якийсь смайл поставити? 😂
-
Короче, я не агітатор за полів‘єра, в мене тут ще навіть ПР нема, і права голосувати в мене нема. Мені не подобається як він веде свою публічну компанію у медіа, кидаючи все тупо на трюдо говернмент. У інтерв’ю, як для канадського медіа і діячів було багато гарних ідей: зменшити вплив держави, зменшити такси, розвивати енергосектор, і ринок. Що буде в результаті хз. Але якщо і цей чувак буде таким самим як трюдо, то можна пакувати речі і хз навіть куди їхати.
-
Время придет всех посадим (с)
-
знизити кількість мігрантів - наскільки знизити? як?
-
І знов ж таки, він не каже конкретики яким чином "треба зменшити крайм, зменшити скам" як?