(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Це країна яка розвивається, фермерство, будівництво, все що руками матеріальне робиться і потребує скіли
-
www.instagram.com/reel/DEYcybluURt/?igsh=MTE4bGdoaWg0cDZ0ZA==
-
Donald Trump threatens 'economic force' to acquire Canada www.bbc.com/news/articles/c4gzn4xx0q2o
-
чекаємо Трампа
-
Треба мати бекярд з огородом на декілька клумб. Вирощені томати на смак - зі смаком, а не пластикові
-
І ще пишуть про росреєстр який теж вкрали та стерли
-
The Russian internet provider Nodex in St. Petersburg was completely looted and wiped. Data exfiltrated, while the empty equipment without backups was left to them
-
А ти часом отвєточка
-
Я в місцевому чаті іноді читаю шо купують ферми чи ділянки і потім якось в оренду сдають.
-
це саме те що я хочу )
-
не моє місце, дякую)
-
Якщо без дріжджове тісто то наче ні
-
Та отож там і бачив, але дружина каже що тоді попухнемо до розмірів Michelin man 😅
-
Треба ловити там
-
В костко на кічтенейд часто знижки, за 300 кад бувають
-
Та воно наче не тільки тісто місить, можна фаршу замішати мабудь теж. Треба чекати знижку знов. Цікаво що там за насадкуи ідуть в наборі, бо хотілось би спробувати розкатувач тіста
-
Та він ще не президент, тож може ляпати язиком що завгодно, набираючи собі бали до інавгурації) Але як тільки зайде на пост президента, то вже доведеться плясати під дудку партії та конгресу) такі речі, про які він заявляє, не приймаються одним президентом, там купа інстанцій та органів в процесах прийняття серйозних рішень) Короче, все це гра на публіку, не думаю, що це можна якось серйозно сприймати його пости)
-
Я теж так вважаю
-
www.instagram.com/p/DEiY-edvWkS
-
Ось це вже набирає обертів історія…
23 Jan 2023, 01:02
612329/645080
6 minutes ago