(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
В Україні практично всі блогери-кондитери юзають кітченед і рецепти на них і показують
-
Ось панеттоне в кенвуді але це в професійному В мене дома був кенвуд шеф, але проста перша модель його, вона менш потужна і легка, то його взагалі було дуже важко втримати на столі)
-
А от насадку для розкатки думав взяти аналог бо рідна якось надто дорого
-
Та я ручками мию, плата за вкусняшки 😁
-
Я на Амазоні бачила аналоги з нержавійки з гарними відгуками a.co/d/9nVyKLc
-
ви можете зателефонувати в тех. підтримку та попросити підвищити ліміт до 10к. треба бути обґрунтовати якось, ну наприклад вам треба платити за житло, і це більше ніж 3к. для мене це спрацювало і ліміт тепер 10к.
-
Добре що той мущина його притримує, бо вже б злетів)
-
Ну ось такі моменти, так
-
Всім привіт! Я викладач англійської мови Заняття проходять онлайн 👩💻 Працюю і з дорослими, і з дітьми Також викладаю польську мову Чекаю на всіх, хто хоче цікаво і ефективно вивчати іноземні мови 🙌🏻 Запис через особисті повідомлення 🔸
-
Твой ход, поделись хорошим юмором
-
Туалетний гумор
-
Я серйозна людина
-
Загалом так, як і в метро - по картці. Але можна знайомим впасти на хвіст щоб зрозуміти чи потрібно воно вам.
-
Мы же не в Торонто
-
Постоянные встречи в Реале
-
А підкажіть про Костко: туди зайти і скупитись без картки можна? Чи то тільки як у нас раніше було в Метро: доступ тільки для обраних?
-
Не можна, картку треба отримати ще й платити за підписку.
-
Дякую за пояснення 😊
-
Якщо є знайомі з мембершіпом, можна їх попросити купити Costco Shop Card. Це дає вам право одноразово скупитися в Костко. Але я сумніваюсь, що з першого погляду настане любов😁 Треба пристосуватись до великих об'ємів продуктів та знати ціни. Бо там далеко не все вигідно купляти
-
отака серйозна людина? 😏 www.youtube.com/watch?v=qA_G1UOPZ3c
23 Jan 2023, 01:02
612687/634680
about a minute ago