(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Раніше з ідеєю алтімейт (ліцензованою тобто) можно було поставити плагіни і кайфувати, вони це поступово хочуть зупинити…
-
Так ти ж в курсі що ти можеш в можеш в вскоді просто під'єднатися до wsl і у тебе буде тру Unix expirience
-
Я настолько привык к нано, что аж пофигу) Но сижу на вскоде Кстати, есть packagecontrol.io/ Можно будет попробовать потрахать сублайм, по большому счету просто один конфиг собраный под него сделать и все
-
Суто селф хостед гітлаб
-
Komodo Edit, Geany ще є))))
-
Ну людина упереджене, мабуть і гітхаб не юзає бо це теж майкрософт
-
Точно, я забыл про атом)
-
vs code спільного з віндой має тільки власника)
-
Я до того що не знаю наскільки там широкий спектр плагінів. Ну фронт можна і на саблаймі і на атомі якомусь писати…
-
нашо?
-
Я удивился когда мне архитектор пошарил экран и он в реале юзает сублайм и не парится, говорит привык и не собирается менять
-
Ну тоді якщо трохи більше запаритись то дуалбут
-
С чего бы плохо? Я чудесно один раз настроил и подключался к wsl, но не, я не хочу jetbrains, хотя я бы поюзал бы их кодинг ассистента, нас в понедельник раздали amazon Q dev про лицухи, но оно такое тупое….
-
Ну і з такою логікою Typescript/C#. Теж не можна. Як і Azure.
-
Ну, я вім не рахую бо це редактор який всі мають шарити, а от якщо вже про якийсь синтаксис з коробки або з плагінами то якщо не java то я б радив все таки vscode. До речі з wsl продукти від jetbrains працюють жахливо, vscode чудово.
-
ну мощний комп стоіть копійкі у порівнянні з зп