(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Ти придумав crm інтернет магазину наприклад ну окей пішов зробив її сам нікому не розповідав щоб не вкрали і зробив якесь ну наприклад presto shop crm
-
Досвіду робити саме свій проект як реалізацію і залучати до цього інших людей а не тільки робити щось самому вечорами то досвід трохи є він не великий порівнянні з іншими людьми але вже можу сказати що головне реалізація а не ідея
-
Якщо буде ідея + якесь дослідження ринку де видно що воно комусь треба + компетенція команди
-
Я уважно прочитав. У тебе вибірка така трапилась, інколи коли в 1% хтось потрапляє то це і є успіх. Інший шлях це зробити краще ніж те що на ринку вже є.
-
Інвестор ніколи не вкине гроші в просто ідею
-
Зважаючи що я ні де не заперечував факту що лише реалізований продукт має цінність.
-
Він до успіху йшов але не пощастило не сталось
-
Ну тобто ти мені писав що я пишу туфту, а тепер ти пишеш що слухав пітчі щоб стирити ідею 👍
-
А поясни будь ласка, що ти маєш на увазі не треба слухати пітчі і чому і зо треба робити? Як себе убезпечити від того щоб твій продукт не прибрали до рук або при гай і отримати за це бабки?
-
Якщо в тебе тільки ідея і дослідження але нема команди то інвестор сам інвестує в те щоб зібрати потрібну команду і зробити продукт і ти як автор ідеї або дослідження просто подарував інвестору свій перший раунд дослідження ринку не факт що вірне
-
Ну може ж бути різниця в ресурсах. Прийшов чувак на пітч з poc/mvp, робив він сам і довго, ідея ок, аналогів немає. Показав, запітчив, тіпи такі дякуємо і командою в х людей виходять на ринок швидше, можливо навіть трохи адаптуючи те що демали їм. Така ситуація можлива?
-
Ніяк ти не отримаєш бабки не маючи mvp яке просто вже тут і зараз всі хочуть і в тебе ще є команда яка це зробить швидко якщо тільки буде бабло трохи розширитись але кор команда в тебе є і бачення які круті фічі треба доробити в наступну версію
-
Так нема гарантій навпаки світ не справедливий