(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Ну може ж бути різниця в ресурсах. Прийшов чувак на пітч з poc/mvp, робив він сам і довго, ідея ок, аналогів немає. Показав, запітчив, тіпи такі дякуємо і командою в х людей виходять на ринок швидше, можливо навіть трохи адаптуючи те що демали їм. Така ситуація можлива?
-
Ніяк ти не отримаєш бабки не маючи mvp яке просто вже тут і зараз всі хочуть і в тебе ще є команда яка це зробить швидко якщо тільки буде бабло трохи розширитись але кор команда в тебе є і бачення які круті фічі треба доробити в наступну версію
-
Так нема гарантій навпаки світ не справедливий
-
Ну це очевидно
-
А прийдеш побалакати от я придумав тут от ідея дайте грошей на реалізацію ні так гроші не заробиш бо або ідея гівно або ти не потрібен інвестору бо ти не є унікальний щоб зробити реалізацію маючи такі ресурси які є в інвестора
-
Де гарантії що тебе не обстрибають псевдоінвестори?
-
Я ж вище писав що припустимо є poc або mvp
-
І ще ось 10 людей кор команда спеціалістів щоб це зробити
-
Шанс є що ти отримаєш з цього хоч якусь частку тільки якщо є вже сформована команда і план куди далі розвивати продукт і ти це презентуєш що от у мене є mvp а повноцінний продукт буде мати ще те те і те а ще декілька надважливих деталей які я зможу розкрити тільки чинним інвесторам хто вже закинув бабки а справу
-
Ідея зробить найкращий в світі сайт для ?????? Таких сайтів тисячі і це не унікальна ідея але ваш проект стане успішним бо це ж буде найкращий експіріенс для юзерів
-
Ось вам безкоштовно ідея 💡
-
Бути просто нормальним інколи більше ніж ви думаєте
-
Геніально