(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
ну декілька причин 1) я чекаю на ю4ю, я думав що в листопаді буду вже там, його зупинили десь в жовтні, це застало мене зненадська і поламало всі плани 2) я не знаю ніяких мов крім англ, мені подобается англ 3) я не впевнений що в мене залишились кошти кудись їхати 4) мені подобается канада, якщо знайду тут роботу то тут і залишусь, моя причина бажання поїхати по ю4ю була через кращій ринок праці там
-
не дуже зрозумів до чого тут це)
-
я про те що украінці більше принесли канаді ніж взяли від неї
-
ну може, але в мене нема ментальних сил на переїзд
-
Там англ вистачить
-
Ну Ірландія, Нідерланди
-
я думаю це не правда, або місандерстендінг
-
Практично рік тому писав про свій Business Intelligence App. Давно хотів поділитися новинами, але тільки нині знайшовся час. Зараз апака може показувати топових працівників компанії, їхні посади, і що головне, емейли та телефони. Інфа в реалтаймі з кількох сервісів + власні хаки. Влітку реалізував, підписки, платежі, кредити, транзакційні емейли, визначення LinkedIn акаунту без використання їх API та без використання Puppeteer і тд. дивитися відосик (1 хв) — і до кучі, потихеньку збираю команду для свого додатку для вивчення мов на базі ШІ. Через півтори місяці запускатиму краудфандинг на кікстартері. Кому цікаво - мерщій в приватні
-
Якесь однобоке бачення того що "Канада дає". Типу вона дає щось більше ніж дали б інші розвинені країни?
-
А у канадців проблеми із тим, щоб крити хуями, мені здається їм було б непогано цьому навчитись в південних сусідів (до якогось ступеня))
-
Що, уявили 611 акрів? А Трамп уявив, це майже як океан (ні) 😅😅
-
А те, що там ще тисяча машин додатково на ній, це нічого так?) Математика нагадує трампівську, візьміть акр і помножте його на 611 мільйонів