(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
але акції то така штука що сьогодні може бути +20% а завтра -40%
-
воно не дає нічого майже
-
чи є сенс купляти золото наприклад? чи якісь бонди?
-
по факту це як не вкладати
-
так там прибуток 0% практично
-
Не кажу так робити, просто в цьому є сенс
-
Я в 2022 надивився всіляких інвестиційних каналів, начитався купи людей і почав робити типу диверсифікований портфель і частина акції США, частина Європи і т.д.. А зараз я зрозумів що треба було купувати биток. Добре що я тоді настільки диверсифіковував ресурси що набрав і його по 18. Треба було просто на всю котлету закупатися
-
Я теж не вірю особливо в Китай, тому у мене так само майже все в американських акціях, я це сказав щоб показати поінт нашо вкладатися в шось інше
-
Раніше років 5 назад до ковіду деякі економісти про Китай так говорили. Впринципі як і колись говорили про СССР. Але прикол в тому що закриті тоталітарні режими найобують показники і не можливо зпрогнозувати розвиток їх економіки. Втім все дуже просто - карта освітлення показала яка їх реальна економіка. А зараз уже це все підтвердилося
-
і китайців
-
ну типу в сша дуже багато стартапів і топових компаній
-
і хотів цю проблему вирішити. Напевно через VEU
-
ми ж кажемо про майбутне, тут все гіпотетично :)
-
ну да, я просто подумав, що VEQT, VOO, QQQ сильно перетинаються
-
але ок, зрозумів поінт
-
анріал
-
аха-ха, бля лол ну це супер смішно
-
історично так, США на піку планети, але хто сказав що найближчі 5-10 років в Китаї не стане сильніша економіка ніж у штатах?
-
Ну так в цьому і суть. Менший прибуток, менший ризик. Чи готовий на це піти - ну хз. Я тут в одному стореджі знайшов бонди США видані в якісь бородаті роки. Уже почав придумувати хитрий план як можна їх собі в кеш перевести бо вони ж типу іменні. Але потім порахував прибуток і там такі срані копійки що я навіть хз
-
глянь як виросла ціна на золото, я скинув графік вище
23 Jan 2023, 01:02
613617/633305
4 minutes ago