(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Сначала практичность потом игрульки.
-
Прикольна тачка, мені ще Pilot подобався, але мабуть багато пального витрачає.
-
Или второй машиной. И иногда радовать себя
-
Так ты вроде сам и ответил) У человека дети, семья. Миник надо было в 20 лет, сейчас уже всё. То уже к старости, по Европе кататься на каком нибудь купешном мерсе
-
Ну це такі плани до війни 22 були, тому згадав
-
норм
-
ЗМІ: Олаф Шольц блокує новий пакет німецької допомоги Україні на тлі дострокових виборів. Spiegel пише, що очільниця МЗС Німеччини Бербок та міністр оборони Пісторіус хочуть до виборів у Бундестаг виділити близько €3 млрд на постачання зброї Україні. Однак Шольц як кандидат у канцлери не хоче оголошувати про подальше постачання зброї Україні в розпал виборчої кампанії, аби не відштовхнути потенційних виборців. За даними видання, у команді Шольца не бачать необхідності в терміновому наданні допомоги Україні
-
🇩🇪 Шольц не дає згоди на новий великий пакет військової допомоги Україні, який пропонують МЗС та Міноборони — Spiegel. За даними видання, у канцлера пояснюють незгоду тим, що не бачать критичної необхідності у цьому пакеті і вважають, що вже передбаченої допомоги буде достатньо на найближчий час, а також не хочуть "ставити перед фактом" новий уряд країни, який сформують навесні 📰 підписатися
-
Для цікавості до цього був новенький червоний мустанг - ото було весело та круто, то була любоф. Машина дуууже подобалась, но сука FORD - fix or repair daily, та і їх дилер мені постійно напарював всякий мотлох по типу гайки по $5/шт котрі вони стерли коли колеса міняли. Після неї я вже обрав стратегію що мені краще машина котра не смокче гроші на ремонт - обрав Тойоту. В порівняні - земля і небо, бо скучно їде, виглядає звичайно, менше фіч усіляких. З іншої сторони, ніяких витрат на обслуговування і головняка з дилером. Спробував декілька моделей, зараз Venza з усім фаршем - все гарно, але дитина народилась і тепер з костко їдеш з продуктами не тільки у багажнику а і в салоні щось закидаєш. Не те щоб це прям критично, але ціна питання щоб змінити це десь +200$ на місяць, а дивлячись ще на ту статистику угонів то страхова буде коштувати не 1.6к на рік а усі $3к. Ще одну машину мати - та я на цій ледве 20к за 2.5 роки накатав, куди мені ще одну )