(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Отак людство і виродиться. Типу нафіг ту іншу людину зі всіма тараканами, можна потикатись із роботом і норм. Плюс, я вангую що за якийсь час потикатись із роботом буде приємніше ніж із більшістю людей. Отак і почнеться занепад людської раси
-
Колись? У якомусь майбутньому?
-
Я думаю він розігрує невизначеність задля того щоб його наступні кроки не можливо було спрогнозувати.
-
Премьер-министр Гренландии заявил, что они не хотят быть ни частью США, ни Дании. "Мы не хотим быть датчанами, мы не хотим быть американцами, мы хотим быть гренландцами", – заявил Муте Эгеде. Он также заявил, что готов поговорить с Трампом по этому поводу. Украина 24/7
-
Це типу спрацювала система гасіння вогню, пожежу локалізували а система і досі працює. Хоча, мабуть, якщо б змінилася влада, пройшли реформи, влада продемонструвала ефективність, отримала довіру - можна було б відкривати кордони без ризику що виїдуть всі бажаючі. З іншого боку це право бажаючих.
-
Цікаво на чому буде Ілон Маск на Марсі сидіти
-
Та норм, відображає їх культурні традиції
-
ChatGPT бачить це інакше
-
Підкажіть як там з питною водою з під крану. Можна хоч зуби чистити? Через день історіїї як підхопили то гепатит то сальмонеллу в готелях чи поївши а аеропорту. Не те що б я дуже Домінікану розглчядала для відпочинку але не певна чи в Мексиці яка трохи дорожче набагато краще. Цікавить питна вода та иожливість підхопити щось чудове