(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
ЕЩе если переезжать в дом где это обязательно будут проблемы
-
Щоб там якісь ідеї, досвід, що працювало що ні
-
В нас в будинку потребують номер ліцензії, то ж приходиться
-
Може хтось знає цікаві канали чи групи про облаштування гаражів?
-
Health minister Leo Glavine introduced legislation to ban flavoured tobacco products on April 17, 2015. As of 1 April 2020 the sale of flavoured e-cigarettes and liquids is also banned in Nova Scotia.
-
Ого! У нас немає такої проблеми. Я бачила лайно в районі всього пару разів. І то сумніваюсь, що то було собаче. За розміром як котяче або якоїсь маленької дикої тварини, яких у нас багато, бо поряд ліс. А от собак не бачила маленьких, тільки середні та великі. Район приблизно однакова кількість білих/азіатів/індусів.
-
Краще бухати 👌
-
в киеве много позакрывали, но я нашел на оболони уютную маленькую заведуху. приезжал чайка выпить и торт заточить с кальяном. было тепло и лампово
-
Я просто якщо починаю чимось нікотиновим бавитись швидко починаю знову палити, а потім кидати важко. Тому краще не починати
-
Ну то у що в тебе маломірки. Якби поїздив на чомусь від 5 м як мінімум то уже б ніколи не жертвував комфортом
-
Та це дівчата паніку розвели, я власне все життя пив воду з крану, ну так трохи солона або з присмаком заліза, нушош. А зараз звісно фільтр, осмос, бутильована гарно жити стали)
-
Скучаю(
-
Я в киеве гонял, очень кайфово было под кинчик или на кухне
-
Цікаво, а кролі тут усі з глистами як дикий лосось чи ні? Бо можна було б запросити одного до себе додому на вечерю 😉
-
я тож не фанат. но купил и вон стоит. раз в месяц-два вытягиваю
-
13 дюймів ширина центральної консолі
-
От цього я взагалі не розумію. Ти вже потрудився взяти з собою пакетик, нагнутися щоб підібрати купку… і щоб потім все це кинути на узбіччя або лавочку - це мабудь якась хвороба або фобія урн зі сміттям.
-
3 дюйми ширина підлокітника на дверях
-
От просто дві фотки з сільверадо:
-
Так ти розбавляй. Або запивай пивом 🤝
23 Jan 2023, 01:02
614760/634599
25 minutes ago