(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Я просто якщо починаю чимось нікотиновим бавитись швидко починаю знову палити, а потім кидати важко. Тому краще не починати
-
Ну то у що в тебе маломірки. Якби поїздив на чомусь від 5 м як мінімум то уже б ніколи не жертвував комфортом
-
Та це дівчата паніку розвели, я власне все життя пив воду з крану, ну так трохи солона або з присмаком заліза, нушош. А зараз звісно фільтр, осмос, бутильована гарно жити стали)
-
Скучаю(
-
Я в киеве гонял, очень кайфово было под кинчик или на кухне
-
Цікаво, а кролі тут усі з глистами як дикий лосось чи ні? Бо можна було б запросити одного до себе додому на вечерю 😉
-
я тож не фанат. но купил и вон стоит. раз в месяц-два вытягиваю
-
13 дюймів ширина центральної консолі
-
От цього я взагалі не розумію. Ти вже потрудився взяти з собою пакетик, нагнутися щоб підібрати купку… і щоб потім все це кинути на узбіччя або лавочку - це мабудь якась хвороба або фобія урн зі сміттям.
-
3 дюйми ширина підлокітника на дверях
-
От просто дві фотки з сільверадо:
-
Так ти розбавляй. Або запивай пивом 🤝
-
Ти ще скажи, що у вас пакети з лайном на кожному кроці не лежать 😊 Недавно був у парку, так там на лавочці хтось 3 штуки залишив. Я їх називаю подарунки від Санти
-
Так шо или пиво или калик
-
Бухло крепкое совсем не нравится
-
Вітаю! Шукаю фронтенд для малоцікавого, але високооплачуваного проекту. За умовами та тестовим завданням в лс.
-
Wet rum
-
Dry January?
-
censor.net/ua/blogs/3529510/my-bilshe-ne-diznayemosya-pro-kiberataky-zasekrecheno
-
www.ddinstagram.com/reel/DC6-Z2hAxzw/?igsh=MXdpOTB4aTlqa2ZreA==
23 Jan 2023, 01:02
614768/636651
7 minutes ago