(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Оце бля cyberpank
-
Welcome to the cyberpunk world
-
Це про теплу ванну для верхівки влади
-
Здравствуйте, Я студент в Канаде с Казахстана, сейчас активно ищу работу в сфере IT. Буду благодарен если кто-то поможет с поиском, также могу отправить резюме.
-
Це ж не лише про software services
-
Перевзувальні професіонали
-
це сша
-
Це Канада?
-
поки я від вас чую бла бла ))) www.homes.com/property/4-autumn-leaf-dr-nashua-nh-unit-22/tq366q8cmwkpf/?l=w8rhv0wchv5t3 тут кредит в 2к в тому же район сьем тоже 2к
-
Ахахах 😁
-
Сюрпрайз-сюрпрайз😍
-
смішно це від балабола чути ))
-
та кредити були в 1 процент ще недавно
-
але по факту в таких відосик кучу моментів не включається особливо поява дітей і так далі
-
по графіку круто виглядає 1 500% на деякі види етф за 15 р
-
ну скинь хоч одну толковий розрахунок а то відео це просто висер а не обгрунтування
-
Відійшов 2 метри, щоб почистити і майже втрапив в наступну пастку 😁
-
Швидше за все там питання у евкаліптах, рослинах, біохімії і хімії та прорахунках імпакту і швидкості поширення вогню і т.і. В Австралії ж були пожежі і в Португалії теж, після Австралії. Все повʼязано зі специфічними рослинами які сприяють вогню і навіть вогонь це є їх механізмом розмноження. Просто це важко тримати під контролем, популяцію рослин, якщо з самого початку ти не в курсі які можуть бути наслідки.
-
собачники, вони такі собачники
-
І на зустріч штук 5 лайновозів пройшло, у хозяїв у жодного не було пакетику в руках, мабуть за пазухою тримають 😊
23 Jan 2023, 01:02
615008/633901
about a minute ago