(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
youtu.be/9wO5TnYaJ4o?si=j6XzhwIV_oQLtIIQ
-
Де послідовність?
-
Читаю новини на українських ресурсах: 1. Сі не приїде на інавгурацію Трампа, приїде якийсь штріх, автор статті пише що це гарний знак 😂 2. Новина що пройшла інфа що Китай готується до атаки на Тайвань, збільшує якісь транспортні засоби, кількість, це погано
-
Блин мою польскую шарагу на находит
-
Пам'ятаю УП десь так 22 і 23роках вони цитували якусь переможеньку з західних змі. Але коли перейшов по посиланню то там було : незважаючи на успіхи в.... загалом все йде по пізді. В наших змі напишуть: NYT з посиланням на джерела скалвдо що в нас успіхи в....
-
Українські новини і послідовність 😁
-
Мабуть мається на увазі що гарно для нас, отже Трамп буде їхати китайців отже їм буде не до війни в Україні. А погано тому що Китай таки готується до захоплення Тайваню а вони хороші
-
Думаю, що в тебе гарний стек і багато варіантів, на які ти можеш подаватися окрім DS - типу MLOps Engineer, AI Engineer etc. Якщо немає сертифікатів, візьми Databricks DE Associate та DP 203, з цим вже проживеш; якщо є час і натхнення, можна зробити щось на кшталт AI 102 залежності від того, на чому хочеш зосередитись
-
У мене така ж біда з сирниками була. На сайті клопотенко дуже гарний рецепт. Тепер завжди получаються
-
Зазвичай діти дуже excited, дуже рідко щоб запросили, а вони не хотіли йти))
-
Як Фібі? m.youtube.com/watch?v=NOZ33vHNqFg
-
Лично мне домашние ДР сложнее всего, надо ж за этой оравой следить, устроить развлечение либо пригласить это развлечение (фокусы приглашают и тп), подать-принести еду
-
Багато коли у когось секції чи щось таке, зазвичай секції можуть пропустити, але якщо змагання чи то family trip, то які питання
-
Ну під якимось гарним соусом чом ні
-
У нього там норм рецепти
-
Я взагалі боюсь відповідати за чужих дітей, особливо в Канаді)
-
Да. Я в першу чергу у нього щось шукаю, а потім в інших кулінарах. От буду шпундру вперше готувати теж за його рецептом
-
Український варіант ❤️ uk.wikipedia.org/wiki/%D0%90%D0%BD-32%D0%9F
-
А ще налисники з сиром, ммммм
-
Сирники це взагалі топ
23 Jan 2023, 01:02
615647/634833
about 4 hours ago