(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Ну а картопля, рис, соте з м'ясом якимось? Борщ? плов?
-
А чогось я ще не в курсі був тоді що піцу можна замовити без глютену бо я думав вона завжди з глютеном бо це тісто
-
Ми спускаємо 2кг на сирні вафлі та сирники і ось вже на тиждень готові сніданки, потрібно лише розігріти
-
Задумався про переїзд десь в вересні-жовтні. Як шукати житло так, що б поруч були садочки?
-
Ви сирники не сирими заморожуєте?
-
Тут черги в ті садочки можуть бути 1-2 роки. Ми тільки на другий рік знайшли норм садочок, але і ціна на нього зовсім не норм 🥲
-
Пюрешку теж можна замовити, коли готувати ліньки)
-
Не смотрел стрим который healthcare occupations, но я не горю желанием работать по специальности)
-
Скільки платите?
-
1660 🥲 але це новий садочок, що працює з 7:30 і аж до 6, ще і з їжею.
-
Нащо підліткам ходити до холодильнику їсти суп)) потім поїдять
-
Дякую усім хто відповів почну по трішки працювати в цю сторону
-
В 13 діти зазвичай знають, що їм можна, ну і я б реально заказала безглютенову піцу на вечір, чи поставила б в комору декілька пакетів снеків типу попкорну, rice cakes, tortilla chips, якщо ця дитина у вас часто.
-
Маленьким гостям я мала макарони безглютенові про всяк випадок, але фрукти, йогурти, омлети усілякі вирішували питання
-
Подивися може підійде щось з того, що вище, у нас в коморі завжди є такі пакети великі типу «Їжа для підлітків, 10 кг»)) В 13 вже самі можуть себе годувати якщо це casual visit а не якесь свято, це абсолютно ок що батьки працюють
-
А кинь рецепт сирних вафель, яким користуєтесь, почитала і захотілося
-
Серник/чизкейк це вже 1 кг за раз. Сирники чи ліниві вареники - от вже і другого кг немає.
-
Не зрозуміла - більше ніж що саме. Anyways, подавайся на те, що вважаєш за потрібне виходячи не з назви, а з опису позиції. Сертифікати - nice to have
-
Розділ оффтопік на вихідних
-
то ще за стару не розрахувались 🌚
23 Jan 2023, 01:02
615731/634599
23 minutes ago