(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Кажуть вони за сімʼї не переживають. Вони ж і так буває тікають до Китаю і не сімʼями.
-
Ну ви хоч змогли йому нормально пояснити, де саме їм варто зберігати їх піццу? Я би як мінімум залишив штук 5 відгуків з різних акків на гугл мапс
-
вот бы менеджер так усердно рейз зпшки выбивал работнику
-
В них мізки промиті краще ніж в русні
-
З нашими обмеженими здібностями у вгадуванні прийдеться думати🤷🏼♀️
-
З коперто все просто - це обов'язковий платіж на який ти наперед погоджуєшся або ні. З чайовими інша справа - вони не обов'язкові, але їх вимагають
-
а що як менеджер мав % із тіпсів 🌚
-
Тим паче, що часто це просто скам youtu.be/LF0zJIRe1J8
-
Колись в Україні в одному ресторанчику побачили коперто, то дехто такий скандал підняв огого 😁😁😁
-
Мене завжди тіпає, коли подібну "благодійність" тобі нав'язують. Імхо, краще вже коперто, як в Італії
-
та ми були зеленими, це взагалі була моя перша закордонна поїздка в житті, злякались що на нас накричали в чужій країні і потім давали тіпси обов,язково 🌚
-
ну, точніше адекватно це платити зп працівникам, але що ж, хоча б так
-
Коперто норм, згоден, це абсолютно прозоро та адекватно
-
ну ось ті, хто добре вміють думати, ті ще зможуть протриматися в IT деякий час. Решту замінить штучний ідіот
-
Доречі, NVIDIA анонсували непогане залізо для локального запуску великих LLM nvidianews.nvidia.com/news/nvidia-puts-grace-blackwell-on-every-desk-and-at-every-ai-developers-fingertips
-
ну і ціна непогана: 3000$
-
Тіпси тут це по суті перекладення обов'язку роботодавця платити зп на споживача. Як на мене сучасний вид рабству) а споживач завжди крайній)
-
у тебе зараз на столі стоїть девайс у якого 128ГБ VRAM та хочаб такий самий memory bandwidth ?
-
Ні, бо я так заманаюсь вранці. Спочатку ж трохи обсмажую для вигляду, а потім запікаю
-
Подивимось на перфоманс, але memory bandwidth там такий собі
23 Jan 2023, 01:02
615771/634833
about 4 hours ago