(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Вони не те щоб погані, з джемом йдуть норм, але то вже не під лейблом «смачненьке»,а скоріш «як добрати ту норму білка»
-
Якщо я хочу цільнозернові білкові вафлі, то беру готову суміш
-
Я готовий на таке! Порадьте, якщо можливо
-
Ось ці солоні сирні любимо теж www.instagram.com/reel/CuzJ5i3ISsI/?igsh=ejdjc3E0OHpvaHo0
-
Я декілька раз робила як в тому рецепті, все було норм, але там не чисто цільнозернове а 50/50
-
Знаходь садочок а потім навколо житло)
-
Тому і кажу що частіше за все беру той рецепт і звичайне борошно )
-
Не знаю що не так з цільнозерновим, але вафлі не пропікалися жодного разу.
-
Я не готова прямо усе на алтар здорового харчування покласти. 80/20 все ще існує
-
А у вас садочки без субсидій в ВС? У нас такий же але за рахунок субсидії (якась Онтаріо програма) платимо половину. Правда не всі садочки в цій програмі і її постійно хочуть закрити)
-
Цільнозернове вороги мої нехай у вафлях їдять
-
До речі ще один непоганий і теж трішки творогу там є) www.instagram.com/p/CBOEW1kAIu_/?igsh=YjU0Njdpb29tN2Zt
-
Тато з лопатою штурмує посадку
-
Я теж вибрала декілька улюблених рецептів і лише їх і роблю)
-
Нє в Торонто звісно різні ціни є але 1800 коштує монтессорі садок (без субсидій) а наш щось типу 1500
-
Син Кулеби летить на поміч
-
Вже просто готую з принципом «поки все добре, нічого не змінювати» що стосується сирників та вафель. Бо як тільки я прибираю хоч щось, виходить гірше
-
Це мережа садочків - kidsandcompany.com/locations/ Наше на кембі тільки відкрилось в 2024, тому були міся
-
Так, має бути добре! Дяк
-
Гриль то окремо😝 я десь побачила рецепт і воно працює) ще вафельниця робить панкейки, оце не пробували чогось
23 Jan 2023, 01:02
615825/638222
11 minutes ago